Genç Saadetli başkan deprem gerçeğine dikkat çekti

Siyaset 15.07.2021 - 12:07, Güncelleme: 15.07.2021 - 12:07
 

Genç Saadetli başkan deprem gerçeğine dikkat çekti

Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, deprem gerçeğine dikkat çekerek, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve meclis üyelerine, Dilovası’nın tüm evlerinin deprem için denetilmesi çağrısında bulundu.

Türkiye’de son zamanlarda yaşanan doğal afetler, gözleri Marmara Depremi’ne çevirdi. Uzmanların ‘vakit dar’ ve bir an önce tedbirlerin alınması çağrısına Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin de destek verdi. Dilovası için Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve meclis üyelerine evlerinin deprem için denetilmesi çağrısında bulunan Başkan Yasin, tedbirlerin bir an önce alınması gerektiğine dikkat çekti. HASSASİYETE DAVET EDİYORUM Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Her gün bir ilimizde ve ilçelerimizde yaşanan talihsiz olan deprem hepimizi derinden üzüyor. Marmara için beklenen bir deprem yıllardır söz konusu, araştırmalara göre vakit daralıyor. Dilovası Belediye Başkanının ve yönetiminin görsellikten çok daha önemli olan meselelere yönelmesi ve Dilovası’nın tüm evlerinin deprem için denetilmesini, gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Tedbir bizden takdir Allahtan diyerek meclis üyelerinin bu konuda hassas olmasını talep ediyoruz. Hiç kimsenin can ve mal varlığına zarar gelmesin.”
Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, deprem gerçeğine dikkat çekerek, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve meclis üyelerine, Dilovası’nın tüm evlerinin deprem için denetilmesi çağrısında bulundu.

Türkiye’de son zamanlarda yaşanan doğal afetler, gözleri Marmara Depremi’ne çevirdi. Uzmanların ‘vakit dar’ ve bir an önce tedbirlerin alınması çağrısına Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin de destek verdi. Dilovası için Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve meclis üyelerine evlerinin deprem için denetilmesi çağrısında bulunan Başkan Yasin, tedbirlerin bir an önce alınması gerektiğine dikkat çekti.

HASSASİYETE DAVET EDİYORUM

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Her gün bir ilimizde ve ilçelerimizde yaşanan talihsiz olan deprem hepimizi derinden üzüyor. Marmara için beklenen bir deprem yıllardır söz konusu, araştırmalara göre vakit daralıyor. Dilovası Belediye Başkanının ve yönetiminin görsellikten çok daha önemli olan meselelere yönelmesi ve Dilovası’nın tüm evlerinin deprem için denetilmesini, gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Tedbir bizden takdir Allahtan diyerek meclis üyelerinin bu konuda hassas olmasını talep ediyoruz. Hiç kimsenin can ve mal varlığına zarar gelmesin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.