KEDFE’li kadınlarla gurur duyuyoruz!

Kocaeli 15.07.2021 - 13:48, Güncelleme: 15.07.2021 - 14:14
 

KEDFE’li kadınlarla gurur duyuyoruz!

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon(KEDFE) Kadın Kolları yönetimi, federasyon binasında gerçekleşen programda 15 Temmuz şehitlerimiz anısına 1001 Yasin okuttu. KEDFE Başkanı Tekin Dursun, KEDFE’li kadınlar ile gurur duyduklarını söyledi.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon(KEDFE), her kademede aktif çalışmalarını sürdürüyor. KEDFE Kadın Kolları, 15 Temmuz nedeniyle şehitlerimiz için ‘1001 Yasin’ duasını federasyon binasında gerçekleştirdi. Manevi duygular içinde gerçekleşen kuran okumasında, birlik ve beraberlik mesajları veren Nene Hatun torunları, KEDFE’ye yakışan bir organizasyonu hayata geçirmenin gururunu yaşadılar. Programa, KEDFE Kadın Kolları’nın yanı sıra, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt de katıldı. DURSUN: KEDFE AİLESİ SİZLERLE ÇOK DAHA GÜÇLÜ Program sonrasında Kadın Kolları’nı ziyaret ederek selamlama ve teşekkür konuşması yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, “Bu federasyon binası sizin. Tüm Dadaş kadınlarımızın emrindeyiz. Bugün burada çok hayırlı, gurur verici bir organizasyona imza attınız. 15 Temmuz şehitlerimizin ruhlarına bağışladığınız Yasin’lerin Allah’tan kabulünü diliyorum. KEDFE ailesi sizlerle çok daha güçlü. İyi ki varsınız. Kadın kolları başkanımız Canan hanıma, önceki dönem başkanlarımız Ayla hanım ve Ezhi hanıma teşekkür ediyorum. Sizlerin vesilesiyle tüm şehitlerimize ve katılımcı hemşehri ve misafirlerimizin tüm geçmişlerine Allah’tan rahmet diliyorum. Türk milletinin demokrasi bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı. SOYLU’DAN BAŞKAN DURSUN’A TEŞEKKÜR KEDFE Kadın Kolları Başkanı Canan Soylu ise, yaptığı konuşmada, “Bizlere böylesine kusursuz bir federasyon binası sunan başkanımız sayın Tekin Dursun’a tüm Erzurumlular adına teşekkür ediyorum. Federasyonumuzu en iyi şekilde temsil etme adına, birlik ve beraberliğimizi pekiştirici programlar yapmaya devam edeceğiz. Bugün kuran okumamıza katılan tüm Kadın Kolları yöneticilerimize, üyelerimize ve misafirlerimizi şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon(KEDFE) Kadın Kolları yönetimi, federasyon binasında gerçekleşen programda 15 Temmuz şehitlerimiz anısına 1001 Yasin okuttu. KEDFE Başkanı Tekin Dursun, KEDFE’li kadınlar ile gurur duyduklarını söyledi.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon(KEDFE), her kademede aktif çalışmalarını sürdürüyor. KEDFE Kadın Kolları, 15 Temmuz nedeniyle şehitlerimiz için ‘1001 Yasin’ duasını federasyon binasında gerçekleştirdi. Manevi duygular içinde gerçekleşen kuran okumasında, birlik ve beraberlik mesajları veren Nene Hatun torunları, KEDFE’ye yakışan bir organizasyonu hayata geçirmenin gururunu yaşadılar. Programa, KEDFE Kadın Kolları’nın yanı sıra, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt de katıldı.

DURSUN: KEDFE AİLESİ SİZLERLE ÇOK DAHA GÜÇLÜ

Program sonrasında Kadın Kolları’nı ziyaret ederek selamlama ve teşekkür konuşması yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, “Bu federasyon binası sizin. Tüm Dadaş kadınlarımızın emrindeyiz. Bugün burada çok hayırlı, gurur verici bir organizasyona imza attınız. 15 Temmuz şehitlerimizin ruhlarına bağışladığınız Yasin’lerin Allah’tan kabulünü diliyorum. KEDFE ailesi sizlerle çok daha güçlü. İyi ki varsınız. Kadın kolları başkanımız Canan hanıma, önceki dönem başkanlarımız Ayla hanım ve Ezhi hanıma teşekkür ediyorum. Sizlerin vesilesiyle tüm şehitlerimize ve katılımcı hemşehri ve misafirlerimizin tüm geçmişlerine Allah’tan rahmet diliyorum. Türk milletinin demokrasi bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

SOYLU’DAN BAŞKAN DURSUN’A TEŞEKKÜR

KEDFE Kadın Kolları Başkanı Canan Soylu ise, yaptığı konuşmada, “Bizlere böylesine kusursuz bir federasyon binası sunan başkanımız sayın Tekin Dursun’a tüm Erzurumlular adına teşekkür ediyorum. Federasyonumuzu en iyi şekilde temsil etme adına, birlik ve beraberliğimizi pekiştirici programlar yapmaya devam edeceğiz. Bugün kuran okumamıza katılan tüm Kadın Kolları yöneticilerimize, üyelerimize ve misafirlerimizi şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.