Hilal Kaplan Gebze siyasetine bomba gibi düştü

Siyaset 15.07.2021 - 15:55, Güncelleme: 15.07.2021 - 16:17
 

Hilal Kaplan Gebze siyasetine bomba gibi düştü

TRT’de genel müdür ve yönetim kurulu başkanı değişti. Üye sayısı 7’den 9’a çıkarılan yönetim kuruluna Hilal Kaplan Öğüt de girdi. Karara Gebze Bölgesi siyasilerinden sert tepkiler geldi.

TRT’nin yönetim yapısı değişti, genel müdürlük ve yönetim kurulu başkanlığına yeni isimler getirildi. Kurumun Yönetim Kurulu üye sayısı 7’den 9’a çıkarıldı. Sabah yazarı Hilal Kaplan Öğüt de yönetim kuruluna atandı. AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Kaplan’a, TRT’de görev verilmesine Gebze Bölgesi siyasileri sert tepki gösterdi. İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, TRT yönetim kuruluna atanan Hilal Kaplan Öğüt’ü hain ilan ederek, “Bu kişiliklere bu yetkiler neden veriyorsunuz? Bu aziz Türk milletinin ödediği vergilerden, ödediği faturalardan kestiğiniz TRT katkı payı ile bu hainlere neden maaş veriyorsunuz” dedi. AK PARTİ VE MHP SEÇMENLERİNE İYİ SEYİRLER İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ise, “TRT yönetim kuruluna atanan Hilal Kaplan’ı tebrik eder, başarılarının devamını temenni ederim. AK Parti ve MHP seçmenlerine iyi seyirler dilerim” sözleri ile imalı göndermelerde bulundu. Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen, “FETÖ ile mücadele işte böyle olur. FETÖ için şiirler, methiyeler dizen Hilal kaplan TRT Yönetim Kurulu üyeliğine atanmış. Şimdi FETÖ yandı” dedi.  
TRT’de genel müdür ve yönetim kurulu başkanı değişti. Üye sayısı 7’den 9’a çıkarılan yönetim kuruluna Hilal Kaplan Öğüt de girdi. Karara Gebze Bölgesi siyasilerinden sert tepkiler geldi.

TRT’nin yönetim yapısı değişti, genel müdürlük ve yönetim kurulu başkanlığına yeni isimler getirildi. Kurumun Yönetim Kurulu üye sayısı 7’den 9’a çıkarıldı. Sabah yazarı Hilal Kaplan Öğüt de yönetim kuruluna atandı. AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Kaplan’a, TRT’de görev verilmesine Gebze Bölgesi siyasileri sert tepki gösterdi. İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, TRT yönetim kuruluna atanan Hilal Kaplan Öğüt’ü hain ilan ederek, “Bu kişiliklere bu yetkiler neden veriyorsunuz? Bu aziz Türk milletinin ödediği vergilerden, ödediği faturalardan kestiğiniz TRT katkı payı ile bu hainlere neden maaş veriyorsunuz” dedi.

AK PARTİ VE MHP SEÇMENLERİNE İYİ SEYİRLER

İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ise, “TRT yönetim kuruluna atanan Hilal Kaplan’ı tebrik eder, başarılarının devamını temenni ederim. AK Parti ve MHP seçmenlerine iyi seyirler dilerim” sözleri ile imalı göndermelerde bulundu. Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen, “FETÖ ile mücadele işte böyle olur. FETÖ için şiirler, methiyeler dizen Hilal kaplan TRT Yönetim Kurulu üyeliğine atanmış. Şimdi FETÖ yandı” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.