KEDFE’den Şehit Kütüphaneleri’ne kitap desteği

Eğitim 16.07.2021 - 13:05, Güncelleme: 16.07.2021 - 13:05
 

KEDFE’den Şehit Kütüphaneleri’ne kitap desteği

KEDFE’den Şehit Kütüphaneleri’ne kitap desteği

Toplumsal duyarlılık konusunda hassas bir profil çizen, sosyal sorumluluk projelerinin daima içinde olan ilimizin aktif sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) örnek bir çalışmaya daha imza atıyor. Şehit Kütüphaneleri kapsamında kurulacak olan kütüphaneler için kitap desteğinde bulunan KEDFE yönetimi, şehitlerimizin adını taşıyan bu çalışmada da başı çekerek alkış topladı. KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve Başkan Yardımcısı İlhami Önal’ın duyarlı adımlarıyla ilerleyen çalışmada, kütüphanelerin kurulumunu Mustafa Eranıl sağlarken, KEDFE Başkanı Tekin Dursun emeği geçen herkese teşekkür etti. DURSUN: ŞEHİTLERİMİZİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ Başkan Dursun yaptığı açıklamada, “Biz, şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Bu vatan için, bu topraklar için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. KEDFE olarak şehitlerimizin adını taşıyan projede var olmak bizi mutlu ediyor. Federasyon olarak eğitim-öğretim hayatını sürdüren kardeşlerimize bir nebze katkı sunduysak ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.
KEDFE’den Şehit Kütüphaneleri’ne kitap desteği

Toplumsal duyarlılık konusunda hassas bir profil çizen, sosyal sorumluluk projelerinin daima içinde olan ilimizin aktif sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) örnek bir çalışmaya daha imza atıyor. Şehit Kütüphaneleri kapsamında kurulacak olan kütüphaneler için kitap desteğinde bulunan KEDFE yönetimi, şehitlerimizin adını taşıyan bu çalışmada da başı çekerek alkış topladı. KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve Başkan Yardımcısı İlhami Önal’ın duyarlı adımlarıyla ilerleyen çalışmada, kütüphanelerin kurulumunu Mustafa Eranıl sağlarken, KEDFE Başkanı Tekin Dursun emeği geçen herkese teşekkür etti.

DURSUN: ŞEHİTLERİMİZİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ

Başkan Dursun yaptığı açıklamada, “Biz, şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Bu vatan için, bu topraklar için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. KEDFE olarak şehitlerimizin adını taşıyan projede var olmak bizi mutlu ediyor. Federasyon olarak eğitim-öğretim hayatını sürdüren kardeşlerimize bir nebze katkı sunduysak ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.