Kocaeli Bayan FK Beşiktaş ile karşılaşacak

Spor 16.07.2021 - 13:10, Güncelleme: 16.07.2021 - 13:10
 

Kocaeli Bayan FK Beşiktaş ile karşılaşacak

Kocaeli Bayan FK Beşiktaş ile karşılaşacak

Kadın Futbol 1. Ligindeki tek temsilcimiz olan Kocaeli Bayan FK, alınan önlem ve gerçekleştirilen aşı çalışmaları ile normale dönüş adımları ile birlikte yeniden çalışmalara başladı. Yeşil-Siyahlı ekibimiz, antrenmanlarına Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda devam ediyor. ALEMDAR: “AMACIMIZ TÜRK FUTBOLUNA YENİ YILDIZLAR KAZANDIRMAK OLACAK”   Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi hazırlıklarını Kartepe Green Park Otel’de yaptığı kampla sürdüren Beşiktaş kadın futbol takımı ile hazırlık maçı yapacak. 1 Ağustos Pazar günü Green Park Otel sahasında oynanacak maçın başlama saati daha sonra belli olacak. Teknik Sorumlu Hasan Alemdar, “Yeni sezon öncesinde yine genç oyuncularımızla antrenmanlara başladık. Amacımız Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak olacak” dedi.
Kocaeli Bayan FK Beşiktaş ile karşılaşacak

Kadın Futbol 1. Ligindeki tek temsilcimiz olan Kocaeli Bayan FK, alınan önlem ve gerçekleştirilen aşı çalışmaları ile normale dönüş adımları ile birlikte yeniden çalışmalara başladı. Yeşil-Siyahlı ekibimiz, antrenmanlarına Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda devam ediyor.

ALEMDAR: “AMACIMIZ TÜRK FUTBOLUNA YENİ YILDIZLAR KAZANDIRMAK OLACAK”  

Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi hazırlıklarını Kartepe Green Park Otel’de yaptığı kampla sürdüren Beşiktaş kadın futbol takımı ile hazırlık maçı yapacak. 1 Ağustos Pazar günü Green Park Otel sahasında oynanacak maçın başlama saati daha sonra belli olacak. Teknik Sorumlu Hasan Alemdar, “Yeni sezon öncesinde yine genç oyuncularımızla antrenmanlara başladık. Amacımız Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.