Türkiye Tenis Gönülleri Projesi hayata geçiyor

Spor 16.07.2021 - 15:29, Güncelleme: 16.07.2021 - 15:29
 

Türkiye Tenis Gönülleri Projesi hayata geçiyor

Türkiye Tenis Gönülleri Projesi hayata geçiyor

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından hayata geçirilen Türkiye Tenis Gönüllüleri Projesi tenisin ülkenin her yerinde oynanabilir bir spor haline gelmesi ve tenis kültürünün gelişmesi için oluşturulmuş bir projedir. Tenis oynamak isteyen herkese tenis oynayabilme fırsatı sunmak ve tenisin erişilebilir bir spor haline gelmesi misyonuyla yola çıkan Türkiye Tenis Gönüllüleri, kullanılmayan ekipmanların ve federasyonumuzun ekipmanlarının, kaynaklarının verimli bir şekilde kullanılmasına dair çalışmalar gerçekleştirecektir. DETAYLAR BU ADRESTE Türkiye Tenis Gönüllülerinden biri olmak, tenis ekipmanı paylaşımı yapmak için veya Tenis ekipmanı talebinde bulunmak gibi daha birçok sorunun cevabını https://www.ttf.org.tr/index.php/component/sppagebuilder/?view=page&id=69 adresinden öğrenebilirsiniz. EKİPMAN PAYLAŞACAKLARIN DİKKATİNE Paylaşılan tenis ekipmanları Federasyonun anlaşmalı olduğu Yurtiçi Kargo ile karşı ödemeli olarak Federasyonun Ankara ve İstanbul ofislerine gönderilmelidir. TTF Ankara: İstanbul Caddesi/Şehit Yaşar Akansel Sokak/Özgürler İşhanı/No:111/Altındağ/Ankara TTF İstanbul: İstinye/Poligon Mahallesi/Aydınlar Caddesi/No:3/A Daire :1/34460 Sarıyer/İstanbul
Türkiye Tenis Gönülleri Projesi hayata geçiyor

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından hayata geçirilen Türkiye Tenis Gönüllüleri Projesi tenisin ülkenin her yerinde oynanabilir bir spor haline gelmesi ve tenis kültürünün gelişmesi için oluşturulmuş bir projedir. Tenis oynamak isteyen herkese tenis oynayabilme fırsatı sunmak ve tenisin erişilebilir bir spor haline gelmesi misyonuyla yola çıkan Türkiye Tenis Gönüllüleri, kullanılmayan ekipmanların ve federasyonumuzun ekipmanlarının, kaynaklarının verimli bir şekilde kullanılmasına dair çalışmalar gerçekleştirecektir.

DETAYLAR BU ADRESTE

Türkiye Tenis Gönüllülerinden biri olmak, tenis ekipmanı paylaşımı yapmak için veya Tenis ekipmanı talebinde bulunmak gibi daha birçok sorunun cevabını https://www.ttf.org.tr/index.php/component/sppagebuilder/?view=page&id=69 adresinden öğrenebilirsiniz.

EKİPMAN PAYLAŞACAKLARIN DİKKATİNE

Paylaşılan tenis ekipmanları Federasyonun anlaşmalı olduğu Yurtiçi Kargo ile karşı ödemeli olarak Federasyonun Ankara ve İstanbul ofislerine gönderilmelidir. TTF Ankara: İstanbul Caddesi/Şehit Yaşar Akansel Sokak/Özgürler İşhanı/No:111/Altındağ/Ankara TTF İstanbul: İstinye/Poligon Mahallesi/Aydınlar Caddesi/No:3/A Daire :1/34460 Sarıyer/İstanbul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.