“Görevden kaçmayız”

Siyaset 16.07.2021 - 16:33, Güncelleme: 16.07.2021 - 16:33
 

“Görevden kaçmayız”

“Görevden kaçmayız”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından il başkanı olabilecek isimler kulislerde yankılanmaya başladı. İl başkanlığı için ismi geçen yaklaşık beş yıl il başkanlığı yapan, 2011 ve 7 Haziran 2015 yıllarındaki genel seçimlerde MHP Kocaeli Milletvekili adayı olan Ruhi Çavdar, “İl başkanlığı için adımın geçtiğini biliyorum. Benim böyle bir talebim olmadı. Eğer görev verilirse görevden kaçmayız” dedi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün genel merkez tarafından görevden alınması Kocaeli’nde büyük yankı uyandırdı. Yeni il başkanının bayramdan sonra ataması yapılması beklenirken il başkanlığı için pek çok isim konuşuluyor. Kulislerde adı il başkanlığı için geçen isimlerden biri ise MHP’de yaklaşık beş yıl il başkanlığı yapan, 2011 ve 7 Haziran 2015 yıllarındaki genel seçimlerde MHP Kocaeli Milletvekili adayı olan Ruhi Çavdar. EN FAZLA KONUŞULAN İSİM 18 Mart’ta gerçekleştirilen Büyük Kurultay öncesi Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine aday olacağını açıklayan Çavdar, MHP içerisinde söz sahibi olmak istediğini de açıkça göstermişti. Ruhi Çavdar’ın adı MHP kulislerinde il başkanlığı için en fazla konuşulan isim olduğu dikkat çekiyor. “GÖREVDEN KAÇMAYIZ” Çavdar yaptığı açıklamada, “Genel merkezin kararını saygı ile karşılıyoruz. İl başkanlığı için adımın geçtiğini biliyorum. Benim böyle bir talebim olmadı. Eğer görev verilirse görevden kaçmayız. Kocaeli İl Başkanlığı gibi önemli bir görev asla boş kalmaz. Ben değilsem bile mutlaka bu görevi seve seve yapacak birileri bulunur. Genel merkez ile temasımız sürekli oluyor. Ama şu ana netleşen bir şey yok. Süreci hep birlikte takip edeceğiz” dedi.  
“Görevden kaçmayız”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından il başkanı olabilecek isimler kulislerde yankılanmaya başladı. İl başkanlığı için ismi geçen yaklaşık beş yıl il başkanlığı yapan, 2011 ve 7 Haziran 2015 yıllarındaki genel seçimlerde MHP Kocaeli Milletvekili adayı olan Ruhi Çavdar, “İl başkanlığı için adımın geçtiğini biliyorum. Benim böyle bir talebim olmadı. Eğer görev verilirse görevden kaçmayız” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün genel merkez tarafından görevden alınması Kocaeli’nde büyük yankı uyandırdı. Yeni il başkanının bayramdan sonra ataması yapılması beklenirken il başkanlığı için pek çok isim konuşuluyor. Kulislerde adı il başkanlığı için geçen isimlerden biri ise MHP’de yaklaşık beş yıl il başkanlığı yapan, 2011 ve 7 Haziran 2015 yıllarındaki genel seçimlerde MHP Kocaeli Milletvekili adayı olan Ruhi Çavdar.

EN FAZLA KONUŞULAN İSİM

18 Mart’ta gerçekleştirilen Büyük Kurultay öncesi Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine aday olacağını açıklayan Çavdar, MHP içerisinde söz sahibi olmak istediğini de açıkça göstermişti. Ruhi Çavdar’ın adı MHP kulislerinde il başkanlığı için en fazla konuşulan isim olduğu dikkat çekiyor.

“GÖREVDEN KAÇMAYIZ”

Çavdar yaptığı açıklamada, “Genel merkezin kararını saygı ile karşılıyoruz. İl başkanlığı için adımın geçtiğini biliyorum. Benim böyle bir talebim olmadı. Eğer görev verilirse görevden kaçmayız. Kocaeli İl Başkanlığı gibi önemli bir görev asla boş kalmaz. Ben değilsem bile mutlaka bu görevi seve seve yapacak birileri bulunur. Genel merkez ile temasımız sürekli oluyor. Ama şu ana netleşen bir şey yok. Süreci hep birlikte takip edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.