Kaymakam Güler Kurban Bayramını kutladı

Gebze 17.07.2021 - 14:08, Güncelleme: 17.07.2021 - 14:08
 

Kaymakam Güler Kurban Bayramını kutladı

Kaymakam Güler Kurban Bayramını kutladı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Güler mesajında, “Dini bayramlarımız insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı günlerdir. Sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça artığını,  üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız. Bu bakımdan Bayramın manevi ikliminin tüm gönüllere, hanelere, İlçemize, ülkemize ve İslam dünyasına huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” Dedi. Pandemi sürecine de dikkat çeken Güler; “Mübarek Kurban Bayramını bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını gölgesinde buruk bir şekilde kutluyoruz. Hem kendimizin hem de sevdiklerimizin hayatını tehlikeye atmamak için özellikle yakın temas ile bayramlaşmaktan kaçınmalıyız. Bu bayramı, eski bayramlar gibi kutlarsak, virüsün yayılma hızı artabilir. Bayram günleri virüsün yeniden yayılma günleri olmamalıdır. Tedbirlere uyarsak sonrasında inşallah daha güzel bayramlar göreceğiz. Vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramını huzur ve güven içinde geçirebilmeleri için Gebze Kaymakamlığınca gerekli olan her türlü tedbir ve önlemler ilgili kurum ve kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde alınmıştır. Bayram vesilesiyle seyahate çıkacak vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Gebzeli hemşerilerimin, Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım.” İfadelerine yer verdi.
Kaymakam Güler Kurban Bayramını kutladı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Güler mesajında, “Dini bayramlarımız insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı günlerdir. Sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça artığını,  üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız. Bu bakımdan Bayramın manevi ikliminin tüm gönüllere, hanelere, İlçemize, ülkemize ve İslam dünyasına huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” Dedi.

Pandemi sürecine de dikkat çeken Güler; “Mübarek Kurban Bayramını bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını gölgesinde buruk bir şekilde kutluyoruz. Hem kendimizin hem de sevdiklerimizin hayatını tehlikeye atmamak için özellikle yakın temas ile bayramlaşmaktan kaçınmalıyız. Bu bayramı, eski bayramlar gibi kutlarsak, virüsün yayılma hızı artabilir. Bayram günleri virüsün yeniden yayılma günleri olmamalıdır. Tedbirlere uyarsak sonrasında inşallah daha güzel bayramlar göreceğiz. Vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramını huzur ve güven içinde geçirebilmeleri için Gebze Kaymakamlığınca gerekli olan her türlü tedbir ve önlemler ilgili kurum ve kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde alınmıştır. Bayram vesilesiyle seyahate çıkacak vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Gebzeli hemşerilerimin, Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım.” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.