Gebze Belediyesinden açıklama;

Gebze 17.07.2021 - 17:11, Güncelleme: 17.07.2021 - 17:15
 

Gebze Belediyesinden açıklama;

Gebze Belediyesinden açıklama;

Bu gün sosyal medyada haklı bir duyarlılığa sebep olan görüntüler Belediyemizce de şikayet konusu kabul edilerek, olayın gerçekleştiği adrese Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler acilen yönlendirilmiştir. Adreste yapılan incelemeler neticesinde, olayın psikolojik problemleri olduğu tesbit edilen ve kardeş olan 2 çocuk tarafından yaklaşık 1 yıl önce gerçekleştirildiği şahitlerin ifadeleri de alınarak anlaşılmıştır. Olayla ilgili emniyet ekipleri ile irtibata geçilmiş, ilgili çocuklar ve annesi gerekli işlemlerin yapılması için emniyete sevk edilmiştir. Gebze Belediyesi olarak bu ve benzeri hadiseler ile karşılaşan vatandaşlarımızın bizimle ivedilikle irtibata geçmelerini rica ederiz.
Gebze Belediyesinden açıklama;

Bu gün sosyal medyada haklı bir duyarlılığa sebep olan görüntüler Belediyemizce de şikayet konusu kabul edilerek, olayın gerçekleştiği adrese Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler acilen yönlendirilmiştir.

Adreste yapılan incelemeler neticesinde, olayın psikolojik problemleri olduğu tesbit edilen ve kardeş olan 2 çocuk tarafından yaklaşık 1 yıl önce gerçekleştirildiği şahitlerin ifadeleri de alınarak anlaşılmıştır.

Olayla ilgili emniyet ekipleri ile irtibata geçilmiş, ilgili çocuklar ve annesi gerekli işlemlerin yapılması için emniyete sevk edilmiştir. Gebze Belediyesi olarak bu ve benzeri hadiseler ile karşılaşan vatandaşlarımızın bizimle ivedilikle irtibata geçmelerini rica ederiz.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.