“Erdoğan yeni ittifakın sinyalini verdi!”

Siyaset 18.07.2021 - 11:16, Güncelleme: 18.07.2021 - 11:16
 

“Erdoğan yeni ittifakın sinyalini verdi!”

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TBMM’de yaptığı basın açıklamasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni bir ittifak için sinyal verdiğini söyledi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TBMM’de bir basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni bir ittifak için sinyal verdiğini söyledi. Erdoğan’ın ‘çözüm' süreci’ açıklamaları gündemdeki yerini korurken, İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın yaptığı açıklama dikkat çekti. Erdoğan’ın açıklamaları ile HDP’li Pervin Buldan’ın açıklamalarının örtüştüğünü belirten Türkkan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk milletinin gerektiğinde düşmanı affetmesini ve yeni ittifaklar kurmasını bildiğini söyledi. Sayın Erdoğan’dan bu açıklamasından bir gün önce HDP’li Pervin Buldan; Çözüm Sürecini önemsediğini, yeni bir sürecin daha başlaması gerektiğini söylüyor. Bir örtüşme var ciddi anlamda” ifadesini kullandı. İYİ PARTİ İKTİDARINDA GÖÇ DURDURULACAK Türkkan, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Dünyada en fazla sığınmacı alan ülkeyiz. Türkiye’nin huzurunu bozan bir göçle karşı karşıyayız. Büyük Suriyeli göçü yetmezmiş gibi şimdi bir de Afgan göçüyle karşı karşıyayız; günde 500 ila bin arasında Afgan, yasa dışı yollarla Türkiye’ye giriş yapıyor. Kültürel ve etnik dokumuzu değiştirecek hale geldi. Türkiye Orta Doğu’nun göç merkezi hâline gelerek millî güvenliği tehdit edilirken, Avrupa’ysa, Türkiye’yi, sığınmacıların kendi memleketlerine gelmesini önleyen bir duvar gibi görüyor. Türk halkının vergileri üzerinden finanse edilen sığınmacıların Türkiye’deki varlığı sürdürülebilir değildir. İYİ Parti’nin iktidarında Türkiye dünyanın göç merkezi olmaktan kurtulacak, sınır politikalarımız ‘hudut namustur’ ilkesine göre yeniden inşa edeceğiz. Türkiye’de misafirliği artık sona eren Suriyeliler ve diğer sığınmacı gruplar vatanlarına geri dönecekler. ARTIK DİNİ KULLANANLARA PRİM VERMİYORLAR, ÜÇER BEŞER MAAŞ VERİYORLAR Milyonlarca vatandaş işsizlikle boğuşurken ve milyonlarcası da asgari ücretle geçinmeye çalışırken, bürokraside birden fazla maaş alma keyfi var. Biz hepimiz tek maaş alıyoruz. Ama sarayın yanında dolaşanlar üçer beşer maaş alıyor. Tüm bunlar ortadayken Bülent Turan diyor ki; 2’den fazla maaş almak yok diye biliyorum. Biz bunu kamuoyunda olan rahatsızlıkla birlikte değerlendirdik, çalıştık. 10 maaşlı 20 maaşlı kimse yok. Varsa da bunu düzeltmek durumundayız. Bülent Turan’a tavsiyem kamu bankalarının yönetim kurullarına ziyarette bulunsun, TURKCELL, Türk Hava Yolları’nın yönetim kurullarını ziyaret etsin. İletişimi sevenlerin söylediği ‘Aldığım diğer maaşlarla hayır, hasenat işliyorum’ diyenlerle iletişim kursun. Bu ay maaşları artmış mı? Bir sorsun. Üçer beşer maaş almakla beraber bu ay maaşları da arttı. Kendisinin haberi yok belki ama artık dini kullananlara prim vermiyorlar, üçer beşer maaş veriyorlar.”
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TBMM’de yaptığı basın açıklamasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni bir ittifak için sinyal verdiğini söyledi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TBMM’de bir basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni bir ittifak için sinyal verdiğini söyledi. Erdoğan’ın ‘çözüm' süreci’ açıklamaları gündemdeki yerini korurken, İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın yaptığı açıklama dikkat çekti. Erdoğan’ın açıklamaları ile HDP’li Pervin Buldan’ın açıklamalarının örtüştüğünü belirten Türkkan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk milletinin gerektiğinde düşmanı affetmesini ve yeni ittifaklar kurmasını bildiğini söyledi. Sayın Erdoğan’dan bu açıklamasından bir gün önce HDP’li Pervin Buldan; Çözüm Sürecini önemsediğini, yeni bir sürecin daha başlaması gerektiğini söylüyor. Bir örtüşme var ciddi anlamda” ifadesini kullandı.

İYİ PARTİ İKTİDARINDA GÖÇ DURDURULACAK

Türkkan, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Dünyada en fazla sığınmacı alan ülkeyiz. Türkiye’nin huzurunu bozan bir göçle karşı karşıyayız. Büyük Suriyeli göçü yetmezmiş gibi şimdi bir de Afgan göçüyle karşı karşıyayız; günde 500 ila bin arasında Afgan, yasa dışı yollarla Türkiye’ye giriş yapıyor. Kültürel ve etnik dokumuzu değiştirecek hale geldi. Türkiye Orta Doğu’nun göç merkezi hâline gelerek millî güvenliği tehdit edilirken, Avrupa’ysa, Türkiye’yi, sığınmacıların kendi memleketlerine gelmesini önleyen bir duvar gibi görüyor. Türk halkının vergileri üzerinden finanse edilen sığınmacıların Türkiye’deki varlığı sürdürülebilir değildir. İYİ Parti’nin iktidarında Türkiye dünyanın göç merkezi olmaktan kurtulacak, sınır politikalarımız ‘hudut namustur’ ilkesine göre yeniden inşa edeceğiz. Türkiye’de misafirliği artık sona eren Suriyeliler ve diğer sığınmacı gruplar vatanlarına geri dönecekler.

ARTIK DİNİ KULLANANLARA PRİM VERMİYORLAR, ÜÇER BEŞER MAAŞ VERİYORLAR

Milyonlarca vatandaş işsizlikle boğuşurken ve milyonlarcası da asgari ücretle geçinmeye çalışırken, bürokraside birden fazla maaş alma keyfi var. Biz hepimiz tek maaş alıyoruz. Ama sarayın yanında dolaşanlar üçer beşer maaş alıyor. Tüm bunlar ortadayken Bülent Turan diyor ki; 2’den fazla maaş almak yok diye biliyorum. Biz bunu kamuoyunda olan rahatsızlıkla birlikte değerlendirdik, çalıştık. 10 maaşlı 20 maaşlı kimse yok. Varsa da bunu düzeltmek durumundayız. Bülent Turan’a tavsiyem kamu bankalarının yönetim kurullarına ziyarette bulunsun, TURKCELL, Türk Hava Yolları’nın yönetim kurullarını ziyaret etsin. İletişimi sevenlerin söylediği ‘Aldığım diğer maaşlarla hayır, hasenat işliyorum’ diyenlerle iletişim kursun. Bu ay maaşları artmış mı? Bir sorsun. Üçer beşer maaş almakla beraber bu ay maaşları da arttı. Kendisinin haberi yok belki ama artık dini kullananlara prim vermiyorlar, üçer beşer maaş veriyorlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.