19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli, trafiği bu sene yaşamadı

Kocaeli 18.07.2021 - 12:37, Güncelleme: 18.07.2021 - 12:38
 

Kocaeli, trafiği bu sene yaşamadı

Kocaeli, trafiği bu sene yaşamadı

İstanbul’u Anadolu’ya bağlayan köprü konumunda olan Kocaeli geçişinde her bayram öncesi yaşanan trafik yoğunluğu bu sene yaşanmadı. Sürücülerin çoğunluğu Kuzey Marmara Otoyolu’nu tercih edince, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunda ulaşım hafifledi. Her bayram öncesi TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu Kocaeli geçişlerinde trafik yoğunluğu yaşanır ve kazalar nedeniyle uzun araç kuyrukları tatilcilere zor anlar yaşatırdı. Bu bayram tatili için yola çıkanlar Kuzey Marmara Otoyolunu tercih edince TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu Kocaeli geçişlerinde hafif yoğunluk yaşandı. Kuzey Marmara Otoyolunu kullananlar rahatça yollarına devam etti. İstanbul’dan Sakarya Karasu’ya gittiğini söyleyen Fatih Köse, “Kuzey Marmara yolunu kullanıyorum gayet güzel. Tünellerde bekleme yavaşlama gibi hiçbir şey olmadı. Gayet akıcı bir trafikte yoluma devam ediyorum” dedi.   RAHATÇA YOLCULUK ETTİLER Kuzey Marmara Otoyolu’nda rahatça yolculuk yapabildiğini ifade eden Oktay Aydın ise, “İstanbul’dan Niğde’ye yolculuk ediyorum. Kuzey Marmara Otoyolu’ndan çok rahat geliyorum. Önceki senelerde çok sıkıntılar yaşıyorduk. İzmit’i geçemiyorduk. Kuzey Marmara ile rahatça seyahat edebiliyoruz. İstanbul’dan yarım saatte neredeyse İzmit’e yaklaştık” diye konuştu. Kuzey Marmara’da bayram yoğunluğu olmadığını belirten Veli Demir ise, “Yaklaşık 5 aydır TIR kullanıyorum. Kuzey Marmara Otoyolu’nu sürekli kullanıyorum. İstanbul’dan geliyorum. Başka yerlerde bayram yoğunluğu var ama burada kesinlikle yok. Kuzey Marmara’da rahatız. Buraya gelene kadar sakince ve boş bir şekilde geldik. Bayram yoğunluğu bekliyordum ama şaşırdım. Korkuyordum nasıl gideceğim diye. Ama rahatça yolculuk ediyorum” dedi.  
Kocaeli, trafiği bu sene yaşamadı

İstanbul’u Anadolu’ya bağlayan köprü konumunda olan Kocaeli geçişinde her bayram öncesi yaşanan trafik yoğunluğu bu sene yaşanmadı. Sürücülerin çoğunluğu Kuzey Marmara Otoyolu’nu tercih edince, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunda ulaşım hafifledi.

Her bayram öncesi TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu Kocaeli geçişlerinde trafik yoğunluğu yaşanır ve kazalar nedeniyle uzun araç kuyrukları tatilcilere zor anlar yaşatırdı. Bu bayram tatili için yola çıkanlar Kuzey Marmara Otoyolunu tercih edince TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu Kocaeli geçişlerinde hafif yoğunluk yaşandı. Kuzey Marmara Otoyolunu kullananlar rahatça yollarına devam etti. İstanbul’dan Sakarya Karasu’ya gittiğini söyleyen Fatih Köse, “Kuzey Marmara yolunu kullanıyorum gayet güzel. Tünellerde bekleme yavaşlama gibi hiçbir şey olmadı. Gayet akıcı bir trafikte yoluma devam ediyorum” dedi.  

RAHATÇA YOLCULUK ETTİLER

Kuzey Marmara Otoyolu’nda rahatça yolculuk yapabildiğini ifade eden Oktay Aydın ise, “İstanbul’dan Niğde’ye yolculuk ediyorum. Kuzey Marmara Otoyolu’ndan çok rahat geliyorum. Önceki senelerde çok sıkıntılar yaşıyorduk. İzmit’i geçemiyorduk. Kuzey Marmara ile rahatça seyahat edebiliyoruz. İstanbul’dan yarım saatte neredeyse İzmit’e yaklaştık” diye konuştu. Kuzey Marmara’da bayram yoğunluğu olmadığını belirten Veli Demir ise, “Yaklaşık 5 aydır TIR kullanıyorum. Kuzey Marmara Otoyolu’nu sürekli kullanıyorum. İstanbul’dan geliyorum. Başka yerlerde bayram yoğunluğu var ama burada kesinlikle yok. Kuzey Marmara’da rahatız. Buraya gelene kadar sakince ve boş bir şekilde geldik. Bayram yoğunluğu bekliyordum ama şaşırdım. Korkuyordum nasıl gideceğim diye. Ama rahatça yolculuk ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.