Tarhan, Kocaeli’ndeki elektrik kesintilerini TBMM’ye taşıdı

Siyaset 18.07.2021 - 13:52, Güncelleme: 18.07.2021 - 13:52
 

Tarhan, Kocaeli’ndeki elektrik kesintilerini TBMM’ye taşıdı

Tarhan, Kocaeli’ndeki elektrik kesintilerini TBMM’ye taşıdı

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli’nde yaşanan elektrik kesintilerini TBMM gündemine taşıdı. 21. yüzyılda sanayinin başkenti Kocaeli’nde yaşanan elektrik kesintilerine çözüm bulanamadığını söyleyen Tarhan, “Kocaeli’nde elektrikler gidiyor, saatlerce gelmiyor. Sanayide üretim saatlerce duruyor hem üretici hem vatandaş mağdur oluyor” dedi. CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kocaeli’nde yıllardır çözüme kavuşmayan elektrik kesintileri sorununu TBMM gündemine taşıdı. Tarhan, genel kurulda yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Üretimin ve teknolojinin merkezi Kocaeli’nde bu çağda elektrik kesintisi yaşanıyor. Kocaeli’nde elektrikler gidiyor, saatlerce gelmiyor. Sanayide üretim saatlerce duruyor hem üretici hem vatandaş mağdur oluyor. Uçan araba yapacağız diyorsunuz, Kocaeli’nde sürekli elektrikler kesiliyor. Yıllardır buradaki elektrik kesintileri sorunu çözülmedi. Uzaya gideceğiz, uçan araba yapacağız hayalleri satacağınıza önce vatandaşın elektrik sorununu çözün! Bu mağduriyet bir an önce giderilmeli ve bölgenin elektrik sorunu acil olarak çözülmelidir. KOCAELİ’NDE 9- 10 SAATE VARAN ELEKTRİK KESİNTİLERİ YAŞANIYOR Elektrik kesintilerinden tüm bölge halkı şikayetçi. Kocaeli halkının bu sorunu yıllardır çözülmedi. Bazen 9-10 saate varan elektrik kesintileri yaşanıyor. Uzun saatler boyunca yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle Kocaeli halkı mağdur ediliyor. Teknoloji çağında elektrik kesintisi yaşıyoruz. Kocaeli bir sanayi şehri, üretimin belkemiği olan bu şehirde elektrik kesintileri yaşanması üreticiyi mağdur ediyor ve üretimi sekteye uğratıyor. Vatandaşın evindeki elektrikli aletler de bu kesintilerden olumsuz etkileniyor. Uzaktan eğitim sürecinde çocuklarımız elektrik kesintisi nedeniyle eğitime erişimde sorun yaşadılar. Özelleştirme ile hizmetin iyileştirileceği ifade edilse de her geçen gün elektrik kesintileri artıyor. Verilmeyen hizmet yine vatandaşa fatura ediliyor.”  Tarhan elektrik kesintileri ile ilgili olarak ayrıca Enerji ve Altyapı Bakanı Fatih Dönmez tarafından yanıtlanmak üzere TBMM Başkanlığı’na soru önergesini de sundu.  
Tarhan, Kocaeli’ndeki elektrik kesintilerini TBMM’ye taşıdı

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli’nde yaşanan elektrik kesintilerini TBMM gündemine taşıdı. 21. yüzyılda sanayinin başkenti Kocaeli’nde yaşanan elektrik kesintilerine çözüm bulanamadığını söyleyen Tarhan, “Kocaeli’nde elektrikler gidiyor, saatlerce gelmiyor. Sanayide üretim saatlerce duruyor hem üretici hem vatandaş mağdur oluyor” dedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kocaeli’nde yıllardır çözüme kavuşmayan elektrik kesintileri sorununu TBMM gündemine taşıdı. Tarhan, genel kurulda yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Üretimin ve teknolojinin merkezi Kocaeli’nde bu çağda elektrik kesintisi yaşanıyor. Kocaeli’nde elektrikler gidiyor, saatlerce gelmiyor. Sanayide üretim saatlerce duruyor hem üretici hem vatandaş mağdur oluyor. Uçan araba yapacağız diyorsunuz, Kocaeli’nde sürekli elektrikler kesiliyor. Yıllardır buradaki elektrik kesintileri sorunu çözülmedi. Uzaya gideceğiz, uçan araba yapacağız hayalleri satacağınıza önce vatandaşın elektrik sorununu çözün! Bu mağduriyet bir an önce giderilmeli ve bölgenin elektrik sorunu acil olarak çözülmelidir.

KOCAELİ’NDE 9- 10 SAATE VARAN ELEKTRİK KESİNTİLERİ YAŞANIYOR

Elektrik kesintilerinden tüm bölge halkı şikayetçi. Kocaeli halkının bu sorunu yıllardır çözülmedi. Bazen 9-10 saate varan elektrik kesintileri yaşanıyor. Uzun saatler boyunca yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle Kocaeli halkı mağdur ediliyor. Teknoloji çağında elektrik kesintisi yaşıyoruz. Kocaeli bir sanayi şehri, üretimin belkemiği olan bu şehirde elektrik kesintileri yaşanması üreticiyi mağdur ediyor ve üretimi sekteye uğratıyor. Vatandaşın evindeki elektrikli aletler de bu kesintilerden olumsuz etkileniyor. Uzaktan eğitim sürecinde çocuklarımız elektrik kesintisi nedeniyle eğitime erişimde sorun yaşadılar. Özelleştirme ile hizmetin iyileştirileceği ifade edilse de her geçen gün elektrik kesintileri artıyor. Verilmeyen hizmet yine vatandaşa fatura ediliyor.”  Tarhan elektrik kesintileri ile ilgili olarak ayrıca Enerji ve Altyapı Bakanı Fatih Dönmez tarafından yanıtlanmak üzere TBMM Başkanlığı’na soru önergesini de sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.