Bayramda hava sıcak olacak ama yağışlı

Gündem 18.07.2021 - 15:20, Güncelleme: 18.07.2021 - 15:20
 

Bayramda hava sıcak olacak ama yağışlı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki haftanın hava durumu tahmin raporunu paylaştı.

9 günlük bayram tatilinde vatandaşlar tatil için yollara çıktı. Tatil de güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlara kötü haber meteoroloji genel müdürlüğünden geldi. Meteoroloji’nin son hava tahminlerine göre, Kocaeli’de yarın hava sıcaklığı ise en yüksek 35 derece olacak. Bayram’ın ilk günü parçalı bulutlu bir havanın hâkim olması beklenirken en yüksek derece 34 derece olarak bekleniyor. Bayram’ın 2, 3 ve 4. gününde Kocaeli’de yağışlı havanın hâkim olması bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki haftanın hava durumu tahmin raporunu paylaştı.

9 günlük bayram tatilinde vatandaşlar tatil için yollara çıktı. Tatil de güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlara kötü haber meteoroloji genel müdürlüğünden geldi.

Meteoroloji’nin son hava tahminlerine göre, Kocaeli’de yarın hava sıcaklığı ise en yüksek 35 derece olacak. Bayram’ın ilk günü parçalı bulutlu bir havanın hâkim olması beklenirken en yüksek derece 34 derece olarak bekleniyor. Bayram’ın 2, 3 ve 4. gününde Kocaeli’de yağışlı havanın hâkim olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.