Kentsel dönüşümde, 80 daire hak sahiplerine teslim edilecek

Darıca 18.07.2021 - 17:50, Güncelleme: 18.07.2021 - 17:51
 

Kentsel dönüşümde, 80 daire hak sahiplerine teslim edilecek

Darıca Belediyesi’nin garantörlüğünde gerçekleştirilen Emek Mahallesi 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 329 dairenin 80 dairesi hak sahiplerine teslim edilecek.

Darıca’yı daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe olarak geleceğe taşımak için kentsel dönüşüme ağırlık veren Darıca Belediyesi, depremde hasar görmüş binaların yıkılarak yerine daha modern ve sağlam yapılar yapılmasını amaçlıyor. Bu kapsamda ilk olarak yıllardır kanayan yara olan Emek Mahallesi 256 Evler bölgesinde kentsel dönüşüm çalışması başlatmıştı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilk etapta Emek Mahallesi 256 Evler’de belediyenin garantörlüğünde gerçekleştirilen 329 dairelik kentsel dönüşüm projesinde 80 dairenin önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. SÖZÜMÜZ SÖZDE KALMADI Müjdeyi veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kentsel dönüşüm kapsamında Emek Mahallesi 256 Evler bölgesinde yıkımların ardından inşaat çalışmalarımız başlamıştı. 168 hak sahibiyle birebir görüşüp, anlaşarak geldik bugünlere. Hemşerilerimizin rızasını alarak, dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Bir belediyenin sadece öz kaynaklarını kullanarak gerçekleştirdiği en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birini gerçekleştirdik. 256 Evler; 329 konutun 80 dairesini önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim ediyoruz. Sözümüz sözde kalmadı! Bölgeyi Darıca’ya yakışır şekilde daha modern bir yapılaşmayla taçlandıracağız. Benzer kentsel dönüşüm uygulamalarını diğer mahallelerimizde de gerçekleştirerek kentimizi yenilemek istiyoruz. Şimdiden yapılan çalışmalar hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. HAK SAHİPLERİ OTURMAYA BAŞLAYACAK Toplam 10 blok ve 329 daireden oluşan 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesinde 3 adet de dükkan bulunuyor. Sığınak, su deposu, açık teras, çift asansör, açık ve kapalı otopark, yeşil alan ve park ile sosyal donatı alanlarından oluşan proje, bölgede bir ilk olma özelliğini taşıyor. Oldukça titiz ve hızlı bir çalışmanın yürütüldüğü projede 80 daireden oluşan ilk etapta teslimatın önümüzdeki günlerde yapılacağı ve hak sahiplerinin oturmaya başlayacağı belirtildi.  
Darıca Belediyesi’nin garantörlüğünde gerçekleştirilen Emek Mahallesi 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 329 dairenin 80 dairesi hak sahiplerine teslim edilecek.

Darıca’yı daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe olarak geleceğe taşımak için kentsel dönüşüme ağırlık veren Darıca Belediyesi, depremde hasar görmüş binaların yıkılarak yerine daha modern ve sağlam yapılar yapılmasını amaçlıyor. Bu kapsamda ilk olarak yıllardır kanayan yara olan Emek Mahallesi 256 Evler bölgesinde kentsel dönüşüm çalışması başlatmıştı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilk etapta Emek Mahallesi 256 Evler’de belediyenin garantörlüğünde gerçekleştirilen 329 dairelik kentsel dönüşüm projesinde 80 dairenin önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

SÖZÜMÜZ SÖZDE KALMADI

Müjdeyi veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kentsel dönüşüm kapsamında Emek Mahallesi 256 Evler bölgesinde yıkımların ardından inşaat çalışmalarımız başlamıştı. 168 hak sahibiyle birebir görüşüp, anlaşarak geldik bugünlere. Hemşerilerimizin rızasını alarak, dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Bir belediyenin sadece öz kaynaklarını kullanarak gerçekleştirdiği en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birini gerçekleştirdik. 256 Evler; 329 konutun 80 dairesini önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim ediyoruz. Sözümüz sözde kalmadı! Bölgeyi Darıca’ya yakışır şekilde daha modern bir yapılaşmayla taçlandıracağız. Benzer kentsel dönüşüm uygulamalarını diğer mahallelerimizde de gerçekleştirerek kentimizi yenilemek istiyoruz. Şimdiden yapılan çalışmalar hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

HAK SAHİPLERİ OTURMAYA BAŞLAYACAK

Toplam 10 blok ve 329 daireden oluşan 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesinde 3 adet de dükkan bulunuyor. Sığınak, su deposu, açık teras, çift asansör, açık ve kapalı otopark, yeşil alan ve park ile sosyal donatı alanlarından oluşan proje, bölgede bir ilk olma özelliğini taşıyor. Oldukça titiz ve hızlı bir çalışmanın yürütüldüğü projede 80 daireden oluşan ilk etapta teslimatın önümüzdeki günlerde yapılacağı ve hak sahiplerinin oturmaya başlayacağı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.