19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B 33 futbolcuyla…

Spor 19.07.2021 - 10:26, Güncelleme: 19.07.2021 - 10:26
 

Darıca G.B 33 futbolcuyla…

Darıca G.B 33 futbolcuyla…

Gözünü yeni sezona diken Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 2021-22 sezonu öncesinde 33 kişiden oluşan takımla 21 Temmuz Çarşamba günü topbaşı yapacak. Temsilcimiz, Sarp Yiğit yönetimindeki çalışmalarını 1 Ağustos’a kadar kendi tesislerinde sürdürecek. 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de geri sayım başladı. Yeni sezonda birbirinden güçlü ekiplerinden yer aldığı 2.Grup’ta mücadele edecek olan sarı yeşilli ekibimiz, 2021-22 sezonunun ilk çalışmasını 21 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirecek. Yeni teknik direktörü Sarp Yiğit yönetiminde topbaşı yapacak olan Darıca G.B, 4-5 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon öncesinde yoğun bir hazırlık süreci geçirecek. 1 Ağustos’a kadar kendi tesislerinde üs kuracak olan Sarp Yiğit’in talebeleri, ikinci etap kamp çalışmaları programına ise ilerleyen günlerde karar verecek. Hatırlanacağı üzere teknik patron Yiğit, geçtiğimiz günlerde gazetemize verdiği demeçte, Darıca G.B kulüp tesislerinin harika bir çalışma ortamına sahip olduğunu ve bu nedenle ikinci etabı da kendi tesislerinde geçirebileceklerini ifade etmişti.
Darıca G.B 33 futbolcuyla…

Gözünü yeni sezona diken Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 2021-22 sezonu öncesinde 33 kişiden oluşan takımla 21 Temmuz Çarşamba günü topbaşı yapacak. Temsilcimiz, Sarp Yiğit yönetimindeki çalışmalarını 1 Ağustos’a kadar kendi tesislerinde sürdürecek.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de geri sayım başladı. Yeni sezonda birbirinden güçlü ekiplerinden yer aldığı 2.Grup’ta mücadele edecek olan sarı yeşilli ekibimiz, 2021-22 sezonunun ilk çalışmasını 21 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirecek. Yeni teknik direktörü Sarp Yiğit yönetiminde topbaşı yapacak olan Darıca G.B, 4-5 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon öncesinde yoğun bir hazırlık süreci geçirecek. 1 Ağustos’a kadar kendi tesislerinde üs kuracak olan Sarp Yiğit’in talebeleri, ikinci etap kamp çalışmaları programına ise ilerleyen günlerde karar verecek. Hatırlanacağı üzere teknik patron Yiğit, geçtiğimiz günlerde gazetemize verdiği demeçte, Darıca G.B kulüp tesislerinin harika bir çalışma ortamına sahip olduğunu ve bu nedenle ikinci etabı da kendi tesislerinde geçirebileceklerini ifade etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.