Büyükşehir, şehit ailelerini çiçeklerle karşıladı!

Kocaeli 19.07.2021 - 13:34, Güncelleme: 19.07.2021 - 13:34
 

Büyükşehir, şehit ailelerini çiçeklerle karşıladı!

Kurban Bayramı öncesi şehitlerinin mezarlarını ziyaret gelen Şehit aileleri ve diğer vatandaşlar, Büyükşehir personelleri tarafından çiçeklerle karşılandı

Vatandaşın sevincinde de hüznünde de yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mezar ziyaretine gelen Şehit Aileleri ve diğer vatandaşları yalnız bırakmadı. Bu vatan için şehit olmuş evlatlarını mezarları başında ziyarete gelen Şehit Aileleri ve diğer ziyaretçiler, Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından çiçek ve bayram lokumları ile karşılandı. ŞEHİT AİLELERİ YALNIZ BIRAKILMADI Onlar vatanın bekası ve milletin geleceği için canlarını severek şehadet şerbetini içti. Arkalarında bıraktıkları aileleri onları her zaman ve özellikle Bayram öncesi mezarın başında ziyarete geliyor. Bu Kurban Bayramı öncesinde şehitlerini ziyarete gelen aileler, Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamıyla Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından çiçekler ve bayram lokumları ile karşılandı.
Kurban Bayramı öncesi şehitlerinin mezarlarını ziyaret gelen Şehit aileleri ve diğer vatandaşlar, Büyükşehir personelleri tarafından çiçeklerle karşılandı

Vatandaşın sevincinde de hüznünde de yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mezar ziyaretine gelen Şehit Aileleri ve diğer vatandaşları yalnız bırakmadı. Bu vatan için şehit olmuş evlatlarını mezarları başında ziyarete gelen Şehit Aileleri ve diğer ziyaretçiler, Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından çiçek ve bayram lokumları ile karşılandı.

ŞEHİT AİLELERİ YALNIZ BIRAKILMADI

Onlar vatanın bekası ve milletin geleceği için canlarını severek şehadet şerbetini içti. Arkalarında bıraktıkları aileleri onları her zaman ve özellikle Bayram öncesi mezarın başında ziyarete geliyor. Bu Kurban Bayramı öncesinde şehitlerini ziyarete gelen aileler, Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamıyla Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından çiçekler ve bayram lokumları ile karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.