19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca, bayrama hazır!

Darıca 19.07.2021 - 14:34, Güncelleme: 19.07.2021 - 14:37
 

Darıca, bayrama hazır!

Darıca, bayrama hazır!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bayramoğlu Mahallesi’nde kurulan Kurban Pazar Alanını ziyaret ederek kurban çadırları sahipleriyle hasbıhal etti. Kurulan kesimhanede de incelemelerde bulunan Başkan Bıyık, “sorunsuz bir bayram geçirilmesi için çabalıyoruz. Rabbim kesmiş olduğunuz kurbanları, İzzet-i Dergâhında kabul buyursun inşallah” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşların huzur içinde bayramı geçirmesi adına Bayramoğlu Mahallesi’nde kurulan Kurban Pazar Alanında incelemelerde bulundu. İncelemelerde hazırlıkların sürdüğünü dile getiren Başkan Bıyık, “Gerek kurban satış alanında ve gerekse kurban kesim noktalarında tüm eksikliklerin giderildiğini ve bayram boyunca uzman ekipler tarafından sürekli olarak kontrol ve denetimler yapılacak. Ayrıca Balçık Köyü’ndeki mezarlıklara gitmek isteyen vatandaşlarımız için de ilçeden araçlar kaldırılacak” dedi. TÜM TEDBİRLER ALINDI Başkan Bıyık, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelindeki tüm camilerin ve mezarlıkların bakım, temizlik ve onarımının yapıldığını, Zabıta ekipleri tarafından fırın, pastane ve gıda üretim noktalarında aralıksız bir şekilde denetimlerin sürdüğünü, ayrıca bayram boyunca zabıta ekiplerinin vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri değerlendireceğini söyleyerek vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm tedbirlerin alındığını sözlerine ekledi.
Darıca, bayrama hazır!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bayramoğlu Mahallesi’nde kurulan Kurban Pazar Alanını ziyaret ederek kurban çadırları sahipleriyle hasbıhal etti. Kurulan kesimhanede de incelemelerde bulunan Başkan Bıyık, “sorunsuz bir bayram geçirilmesi için çabalıyoruz. Rabbim kesmiş olduğunuz kurbanları, İzzet-i Dergâhında kabul buyursun inşallah” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşların huzur içinde bayramı geçirmesi adına Bayramoğlu Mahallesi’nde kurulan Kurban Pazar Alanında incelemelerde bulundu. İncelemelerde hazırlıkların sürdüğünü dile getiren Başkan Bıyık, “Gerek kurban satış alanında ve gerekse kurban kesim noktalarında tüm eksikliklerin giderildiğini ve bayram boyunca uzman ekipler tarafından sürekli olarak kontrol ve denetimler yapılacak. Ayrıca Balçık Köyü’ndeki mezarlıklara gitmek isteyen vatandaşlarımız için de ilçeden araçlar kaldırılacak” dedi.

TÜM TEDBİRLER ALINDI

Başkan Bıyık, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelindeki tüm camilerin ve mezarlıkların bakım, temizlik ve onarımının yapıldığını, Zabıta ekipleri tarafından fırın, pastane ve gıda üretim noktalarında aralıksız bir şekilde denetimlerin sürdüğünü, ayrıca bayram boyunca zabıta ekiplerinin vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri değerlendireceğini söyleyerek vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm tedbirlerin alındığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.