CHP Gebze, şehit ailelerinin bayramını kutladı

Siyaset 20.07.2021 - 12:18, Güncelleme: 20.07.2021 - 12:18
 

CHP Gebze, şehit ailelerinin bayramını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve beraberindeki heyet, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesini ziyaret ederek bayramlaştı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesini ziyaret eden CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’a, İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu’da eşlik etti. Şehit ailelerini ve gazilerin Kurban Bayramı’nı tebrik eden Orhan ve beraberindekiler, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi Başkanı Mahmut Kaya’ya İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 'in de selamlarını iletti. ELLERİNİ ÖPEREK BAYRAMLAŞTIK' Gerçekleşen ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’İzmit Belediyesi Koordinatörümüz Ozan Aksu ile beraber Gebze'de bulunan Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret edip, evlatlarını şehit vermiş anne ve babalarımızın ellerini öperek bayramlarını kutladık. İzmit Belediye Başkanımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet 'in de selamlarını ileterek, hazırlanmış olan hediye paketlerini takdim ettik.’’
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve beraberindeki heyet, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesini ziyaret ederek bayramlaştı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesini ziyaret eden CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’a, İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu’da eşlik etti. Şehit ailelerini ve gazilerin Kurban Bayramı’nı tebrik eden Orhan ve beraberindekiler, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi Başkanı Mahmut Kaya’ya İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 'in de selamlarını iletti.

ELLERİNİ ÖPEREK BAYRAMLAŞTIK'

Gerçekleşen ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’İzmit Belediyesi Koordinatörümüz Ozan Aksu ile beraber Gebze'de bulunan Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret edip, evlatlarını şehit vermiş anne ve babalarımızın ellerini öperek bayramlarını kutladık. İzmit Belediye Başkanımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet 'in de selamlarını ileterek, hazırlanmış olan hediye paketlerini takdim ettik.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.