KEDFE, ‘Yetim gülerse dünya güler’ dedi!

Gebze 21.07.2021 - 13:37, Güncelleme: 21.07.2021 - 13:37
 

KEDFE, ‘Yetim gülerse dünya güler’ dedi!

KEDFE, ‘Yetim gülerse dünya güler’ dedi!

KEDFE, yetim ve öksüzlerin yüzünü güldürdü Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle bir sivil toplum kuruluşunun çok ötesinde olan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), Kurban Bayramı’nda yetim ve öksüz çocukların yüzlerini güldürdü. ‘Yetim gülerse, dünya güler’ şiyarıyla örnek bir çalışma başlatan KEDFE, bayramda yetim ve öksüz çocuklar için 500 adet hediye kartı dağıtarak hem yüzlerde güzel bir tebessüm bıraktı, hem de çocukların içini ısıttı. KEDFE Başkanı Tekin Dursun, dernekler sorumlu başkan yardımcısı Yener Tok ve Kocaeli’de yer alan tüm dernek başkanlarının katılımıyla gerçekleşen kart dağıtma çalışmasında KEDFE yönetim kurulu üyelerinden Necdet Acar ve Muhlis Acar da yer aldı.  HEMŞEHRİLERİMİZ VE İŞ İNSANLARIMIZA TEŞEKKÜRLER KEDFE yönetimi, tespit edilen yetim ve öksüz çocuklar için hazırlanan hediye kartları, dernek başkanlarına teslim ederek bir kez daha örnek bir çalışmaya imza attı. Konuyla ilgili açıklama yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi, “Kurban Bayramı’nda evlatlarımızın yüzlerini güldürebilme adına başlattığımız çalışmaya destek veren tüm Erzurumlu hemşehrilerimiz ve iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
KEDFE, ‘Yetim gülerse dünya güler’ dedi!

KEDFE, yetim ve öksüzlerin yüzünü güldürdü
Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle bir sivil toplum kuruluşunun çok ötesinde olan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), Kurban Bayramı’nda yetim ve öksüz çocukların yüzlerini güldürdü. ‘Yetim gülerse, dünya güler’ şiyarıyla örnek bir çalışma başlatan KEDFE, bayramda yetim ve öksüz çocuklar için 500 adet hediye kartı dağıtarak hem yüzlerde güzel bir tebessüm bıraktı, hem de çocukların içini ısıttı. KEDFE Başkanı Tekin Dursun, dernekler sorumlu başkan yardımcısı Yener Tok ve Kocaeli’de yer alan tüm dernek başkanlarının katılımıyla gerçekleşen kart dağıtma çalışmasında KEDFE yönetim kurulu üyelerinden Necdet Acar ve Muhlis Acar da yer aldı. 
HEMŞEHRİLERİMİZ VE İŞ İNSANLARIMIZA TEŞEKKÜRLER
KEDFE yönetimi, tespit edilen yetim ve öksüz çocuklar için hazırlanan hediye kartları, dernek başkanlarına teslim ederek bir kez daha örnek bir çalışmaya imza attı. Konuyla ilgili açıklama yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi, “Kurban Bayramı’nda evlatlarımızın yüzlerini güldürebilme adına başlattığımız çalışmaya destek veren tüm Erzurumlu hemşehrilerimiz ve iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.