Akçay taburcu oldu

Spor 21.07.2021 - 16:40, Güncelleme: 21.07.2021 - 16:40
 

Akçay taburcu oldu

Akçay taburcu oldu

Akçay taburcu oldu Akçay’dan sevindiren haber Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay tedavi olduğu hastaneden taburcu oldu. KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavi altında olan 1 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra rutin tedavisi devam eden teknik direktör Mustafa Reşit Akçay taburcu oldu. Tedavisine evinde devam edilecek Akçay için ziyaretçi yasağı sürüyor.
Akçay taburcu oldu

Akçay taburcu oldu
Akçay’dan sevindiren haber
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay tedavi olduğu hastaneden taburcu oldu. KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavi altında olan 1 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra rutin tedavisi devam eden teknik direktör Mustafa Reşit Akçay taburcu oldu. Tedavisine evinde devam edilecek Akçay için ziyaretçi yasağı sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.