Başkan Çiftçi çat kapı vatandaşları ziyaret etti

Çayırova 23.07.2021 - 17:39, Güncelleme: 23.07.2021 - 17:39
 

Başkan Çiftçi çat kapı vatandaşları ziyaret etti

Başkan Çiftçi çat kapı vatandaşları ziyaret etti

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kurban Bayramı boyunca mahallelerde gerçekleştirdiği çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşların bayramını kutladı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kurban Bayramı boyunca vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Gittiği mahallelerde vatandaşların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan Başkan Çiftçi, ziyaretleri sırasında karşılaştığı çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Vatandaşlarla sohbet ederek görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Çiftçi, vatandaşların kendisine ilettiği sorunları yerinde inceledi. GÖNÜL SOFRALARINA KONUK OLDUK Kurban Bayramı boyunca vatandaşların sofralarına konuk olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Hemşerilerimizin güvenli, rahat ve huzur içinde bir Kurban Bayramı geçirebilmeleri için belediye olarak tüm bayram tedbirlerimizi almıştık. Bayram tatili süresince ilgili tüm birimlerimizde nöbetçi ekiplerimiz görevlerinin başında görevlerini yaptı. Bizlerde vatandaşlarımızla bir araya gelerek bayramlarını kutlayarak mahallelerimizdeki çalışmalarımızı kontrol ettik. Gönül sofralarına konuk olduğumuz komşularımızla lezzetli çay ve bayram tadında sohbet eşliğinde bayramın bereketini, güzelliğini ve sevincini paylaştık” dedi.  
Başkan Çiftçi çat kapı vatandaşları ziyaret etti

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kurban Bayramı boyunca mahallelerde gerçekleştirdiği çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşların bayramını kutladı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kurban Bayramı boyunca vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Gittiği mahallelerde vatandaşların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan Başkan Çiftçi, ziyaretleri sırasında karşılaştığı çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Vatandaşlarla sohbet ederek görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Çiftçi, vatandaşların kendisine ilettiği sorunları yerinde inceledi.

GÖNÜL SOFRALARINA KONUK OLDUK

Kurban Bayramı boyunca vatandaşların sofralarına konuk olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Hemşerilerimizin güvenli, rahat ve huzur içinde bir Kurban Bayramı geçirebilmeleri için belediye olarak tüm bayram tedbirlerimizi almıştık. Bayram tatili süresince ilgili tüm birimlerimizde nöbetçi ekiplerimiz görevlerinin başında görevlerini yaptı. Bizlerde vatandaşlarımızla bir araya gelerek bayramlarını kutlayarak mahallelerimizdeki çalışmalarımızı kontrol ettik. Gönül sofralarına konuk olduğumuz komşularımızla lezzetli çay ve bayram tadında sohbet eşliğinde bayramın bereketini, güzelliğini ve sevincini paylaştık” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.