İlk seçimde iktidar değişecek!

Darıca 29.07.2021 - 14:59, Güncelleme: 29.07.2021 - 14:59
 

İlk seçimde iktidar değişecek!

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, değişim sinyali verdi. İlk yerel seçimlerde Darıca’yı CHP’nin alacağını söyleyen Başkan Aktaş, talan düzenine son verileceğini belirtti.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi ilçe binasında buluştu. Gündemi değerlendiren Başkan Aktaş ve ekibi, bir sonraki yerel seçimlere hazır olduklarını belirtti. İlk seçimde Darıca’da AK Parti iktidarının sona ereceğini ve CHP iktidarının kazanacağını söyleyen Başkan Aktaş, değişim için hazır olduklarını açıkladı. İLK SEÇİMDE DEĞİŞECEK HER ŞEY İlçe binasında gerçekleşen değerlendirme toplantısının ardından açıklamada bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Emek vermek, fikir üretmek, katma değer yaratmak tüm çabaların sonunda gelecek olan başarının anahtarıdır. Tüm ülkede olduğu gibi Darıca'da bu talan düzenine son verecek ilk seçimde değişecek her şey biz hazırız” dedi.
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, değişim sinyali verdi. İlk yerel seçimlerde Darıca’yı CHP’nin alacağını söyleyen Başkan Aktaş, talan düzenine son verileceğini belirtti.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi ilçe binasında buluştu. Gündemi değerlendiren Başkan Aktaş ve ekibi, bir sonraki yerel seçimlere hazır olduklarını belirtti. İlk seçimde Darıca’da AK Parti iktidarının sona ereceğini ve CHP iktidarının kazanacağını söyleyen Başkan Aktaş, değişim için hazır olduklarını açıkladı.

İLK SEÇİMDE DEĞİŞECEK HER ŞEY

İlçe binasında gerçekleşen değerlendirme toplantısının ardından açıklamada bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Emek vermek, fikir üretmek, katma değer yaratmak tüm çabaların sonunda gelecek olan başarının anahtarıdır. Tüm ülkede olduğu gibi Darıca'da bu talan düzenine son verecek ilk seçimde değişecek her şey biz hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.