Yunus Emre Kurt göreve başladı

Gündem 29.07.2021 - 16:20, Güncelleme: 29.07.2021 - 16:20
 

Yunus Emre Kurt göreve başladı

MHP Genel Merkezi tarafından, Kocaeli İl Başkanlığı’na Yunus Emre Kurt atandı. Kurt, yeni görevine başladı.

Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ardından Başkanının kim olacağı sorusu uzun zaman yanıt aradı. Süreç sona erdi ve Yunus Emre Kurt yeni il başkanı olarak atandı. MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt için bir tören düzenlendi. Törene MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP ilçe başkanları, teşkilat başkanları ve çok sayıda partili katıldı. MHP KOCAELİ’NDE ŞAHA KALKACAK Törende bir konuşma yapan Saffet Sancaklı Yunus Emre Kurt’un başarılı olacağına inandığı dile getirirken su ifadeleri kullandı; “Devlet Bahçeli tarafından Kocaeli’ne yeni il başkanı olarak Yunus Emre kardeşimiz atanmıştır. Ben kendisine başarılar diliyorum. Herkesi sevdiği saygı duyduğu bir kardeşimiz. Diğer partilere benzemiyoruz biz. Eski yeni ayrımı olmadan herkesin kucaklanacağı bir dönem başlıyor. MHP Kocaeli’nde şaha kalkacak. Herkese teşekkür ediyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin. İlk oldu. İlk defa Ülkü Ocakları başkanı il başkanlığına atandı. Bazıları eleştiri yaptı gençtir diye ama biz milletvekili seçimi yaşını 18’e indirdik. Aslan gibi yapar görevini” dedi. ÜLKÜ OCAKLI İL BAŞKANI NASIL OLACAK HERKESE GÖSTERECEĞİM Enerjimizi içe değil dışa harcamalıyız Gönülleri yapmaya geldiğinin tekrar altını çizen MHP yeni il başkanı Yunus Emre Kurt, “Sözlerime yüce Allah’ın ismiyle başlıyorum. Ya Bismillah. Liderimiz tarafından MHP Kocaeli İl Başkanı olarak görevlendirildim. Partimize, ocağınıza ve ilimize hayırlı olsun. Kocaeli’nde 3 hilali şerefle dalgalandıracağız. Teşkilat buradadır dimdik ayaktadır. En büyük zaferi 2023 de kutlayacağız inşallah. Cumhur ittifakıyla birlikte. Yunus Emre’nin sözleriyle, ben gönüller yapmaya geldim. Partimize emek vermiş herkese teşekkür ediyorum. Enerjimizi içe değil dışa harcamalıyız. Ben de her zaman ülkü ocaklarının yanında olacağım. Ülkü ocaklı il başkanı nasıl olacak herkese göstereceğim” ifadelerini kullandı. Törenin sonunda kurdele kesimi yapıldı ve yeni başkan makamında tebrikleri kabul etti.  
MHP Genel Merkezi tarafından, Kocaeli İl Başkanlığı’na Yunus Emre Kurt atandı. Kurt, yeni görevine başladı.

Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ardından Başkanının kim olacağı sorusu uzun zaman yanıt aradı. Süreç sona erdi ve Yunus Emre Kurt yeni il başkanı olarak atandı. MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt için bir tören düzenlendi. Törene MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP ilçe başkanları, teşkilat başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

MHP KOCAELİ’NDE ŞAHA KALKACAK

Törende bir konuşma yapan Saffet Sancaklı Yunus Emre Kurt’un başarılı olacağına inandığı dile getirirken su ifadeleri kullandı; “Devlet Bahçeli tarafından Kocaeli’ne yeni il başkanı olarak Yunus Emre kardeşimiz atanmıştır. Ben kendisine başarılar diliyorum. Herkesi sevdiği saygı duyduğu bir kardeşimiz. Diğer partilere benzemiyoruz biz. Eski yeni ayrımı olmadan herkesin kucaklanacağı bir dönem başlıyor. MHP Kocaeli’nde şaha kalkacak. Herkese teşekkür ediyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin. İlk oldu. İlk defa Ülkü Ocakları başkanı il başkanlığına atandı. Bazıları eleştiri yaptı gençtir diye ama biz milletvekili seçimi yaşını 18’e indirdik. Aslan gibi yapar görevini” dedi.

ÜLKÜ OCAKLI İL BAŞKANI NASIL OLACAK HERKESE GÖSTERECEĞİM

Enerjimizi içe değil dışa harcamalıyız Gönülleri yapmaya geldiğinin tekrar altını çizen MHP yeni il başkanı Yunus Emre Kurt, “Sözlerime yüce Allah’ın ismiyle başlıyorum. Ya Bismillah. Liderimiz tarafından MHP Kocaeli İl Başkanı olarak görevlendirildim. Partimize, ocağınıza ve ilimize hayırlı olsun. Kocaeli’nde 3 hilali şerefle dalgalandıracağız. Teşkilat buradadır dimdik ayaktadır. En büyük zaferi 2023 de kutlayacağız inşallah. Cumhur ittifakıyla birlikte. Yunus Emre’nin sözleriyle, ben gönüller yapmaya geldim. Partimize emek vermiş herkese teşekkür ediyorum. Enerjimizi içe değil dışa harcamalıyız. Ben de her zaman ülkü ocaklarının yanında olacağım. Ülkü ocaklı il başkanı nasıl olacak herkese göstereceğim” ifadelerini kullandı. Törenin sonunda kurdele kesimi yapıldı ve yeni başkan makamında tebrikleri kabul etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.