Eski vali kalp krizinden hayatını kaybetti

Gündem 31.07.2021 - 15:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 15:06
 

Eski vali kalp krizinden hayatını kaybetti

Eski vali kalp krizinden hayatını kaybetti

Sakarya Eski Valisi Hüseyin Avni Coş, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Coş'un vefat haberinin ardından ailesi ve yakınları hastaneye akın etti. İçişleri Bakanı Soylu sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. 62 yaşındaki Hüseyin Avni Coş, Bahçeşehir'deki evinde saat 22.00 sıralarında fenalaşarak, yakınları tarafından Esenyurt İstinye Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Coş yapılan tüm müdahalelilere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. EŞİ VE KIZI AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ Coş'un vefat haberinin ardından eşi, çocukları ve yakınları hastaneye akın etti. Gözyaşlarına hakim olamayan Coş'un eşi Aylin Özer Coş ve kızı Tuba Coş, ayakta durmakta güçlük çekti. Aylin Özer Coş ve Tuba Coş, yakınları tarafından tekerlekli sandalyeye alınarak sakinleştirildi. BAKAN SOYLU'DAN TAZİYE MESAJI İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş için taziye mesajı yayımladı. Bakan Soylu, Twitter'dan yayımladığı mesajında, şunları kaydetti: "Memleketimizde mülki idare amiri olarak birçok ilçemizde kaymakamlık ve valilik görevini milletimize hizmet sorumluluğu ve vatan sevdası ile yapmış olan Hüseyin Avni Coş Beyefendi'nin vefatı bizleri ziyadesiyle üzdü. Rabb'im mekanını cennet, makamını ali eylesin inşallah." VALİ YERLİKAYA SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Kıymetli meslektaşım Vali Hüseyin Avni Coş İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi. TAZİYE MESAJI İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Memleketimizde mülki idare amiri olarak birçok ilçemizde kaymakamlık ve valilik görevini Milletimize hizmet sorumluluğu ve vatan sevdası ile yapmış olan Hüseyin Avni Coş Beyefendi'nin vefatı bizleri ziyadesiyle üzdü. Rabbim mekanını cennet, makamını âlî eylesin inşallah..." ifadelerini kullandı.
Eski vali kalp krizinden hayatını kaybetti

Sakarya Eski Valisi Hüseyin Avni Coş, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Coş'un vefat haberinin ardından ailesi ve yakınları hastaneye akın etti. İçişleri Bakanı Soylu sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

62 yaşındaki Hüseyin Avni Coş, Bahçeşehir'deki evinde saat 22.00 sıralarında fenalaşarak, yakınları tarafından Esenyurt İstinye Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Coş yapılan tüm müdahalelilere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

EŞİ VE KIZI AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Coş'un vefat haberinin ardından eşi, çocukları ve yakınları hastaneye akın etti. Gözyaşlarına hakim olamayan Coş'un eşi Aylin Özer Coş ve kızı Tuba Coş, ayakta durmakta güçlük çekti. Aylin Özer Coş ve Tuba Coş, yakınları tarafından tekerlekli sandalyeye alınarak sakinleştirildi.

BAKAN SOYLU'DAN TAZİYE MESAJI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Soylu, Twitter'dan yayımladığı mesajında, şunları kaydetti: "Memleketimizde mülki idare amiri olarak birçok ilçemizde kaymakamlık ve valilik görevini milletimize hizmet sorumluluğu ve vatan sevdası ile yapmış olan Hüseyin Avni Coş Beyefendi'nin vefatı bizleri ziyadesiyle üzdü. Rabb'im mekanını cennet, makamını ali eylesin inşallah."

VALİ YERLİKAYA SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Kıymetli meslektaşım Vali Hüseyin Avni Coş İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi.

TAZİYE MESAJI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Memleketimizde mülki idare amiri olarak birçok ilçemizde kaymakamlık ve valilik görevini Milletimize hizmet sorumluluğu ve vatan sevdası ile yapmış olan Hüseyin Avni Coş Beyefendi'nin vefatı bizleri ziyadesiyle üzdü. Rabbim mekanını cennet, makamını âlî eylesin inşallah..." ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.