19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’nde de var!

Gündem 02.08.2021 - 11:56, Güncelleme: 02.08.2021 - 11:56
 

Kocaeli’nde de var!

Kocaeli’nde de var!

Türkiye'nin pek çok şehrinde elektrik kesintileri yaşanıyor. Aşırı sıcaklarda elektriksiz kalan vatandaşların isyanı sosyal medyada gündem oldu. Enerji Bakanlığı kesintilerin sebebini açıkladı. Türkiye’nin dört bir yanında sabah saatlerinde başlayan elektrik kesintileri vatandaşı isyan ettirdi. İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Gaziantep, Konya, Bursa, Adana, Mersin, Kırklareli, Hatay, Uşak, Manisa başta olmak üzere çok sayıda şehirde elektrik verilemiyor. Elektrik dağıtım şirketlerinin internet siteleri çökerken, kurumların açıklama yapmaması, sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Enerji Bakanlığı bir açıklama yaparak, yangın bölgelerinde kontrollü kesintiler yapıldığını, Acil Koordinasyon Merkezi kurulduğunu duyurdu.
Kocaeli’nde de var!

Türkiye'nin pek çok şehrinde elektrik kesintileri yaşanıyor. Aşırı sıcaklarda elektriksiz kalan vatandaşların isyanı sosyal medyada gündem oldu. Enerji Bakanlığı kesintilerin sebebini açıkladı.

Türkiye’nin dört bir yanında sabah saatlerinde başlayan elektrik kesintileri vatandaşı isyan ettirdi. İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Gaziantep, Konya, Bursa, Adana, Mersin, Kırklareli, Hatay, Uşak, Manisa başta olmak üzere çok sayıda şehirde elektrik verilemiyor.

Elektrik dağıtım şirketlerinin internet siteleri çökerken, kurumların açıklama yapmaması, sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

Enerji Bakanlığı bir açıklama yaparak, yangın bölgelerinde kontrollü kesintiler yapıldığını, Acil Koordinasyon Merkezi kurulduğunu duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.