Kan ver hayat kurtar!

Gebze 02.08.2021 - 15:12, Güncelleme: 02.08.2021 - 15:12
 

Kan ver hayat kurtar!

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu; Türk Kızılay’ı ve Kocaeli Valiliği’nin ortaklaşa düzenlediği Ulusal Kan Temini Projesi için destek çağrısında bulunarak Gebzeliler’i kan bağışı kampanyasına davet etti.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Gebzeliler’i kan bağışı kampanyasına davet etti. Kan vermenin hem insan sağlığına faydasına, hem de olası felaketlerde ihtiyaç duyulacak olan kan stokuna destek vererek hayat kurtarılacağına dikkat çeken Kadıoğlu, vatandaşlara dayanışma çağrısında bulundu. Türk Kızılay’ı ve Kocaeli Valiliği’nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası Gebze’de 3-4 Ağustos’ta 12.00-18.30 saatlerinde arasında gerçekleşecek. KAN STOKU BULUNDURULMALI Gebzeli vatandaşları kan bağışı kampanyasına davet ederek yazılı bir açıklama yapan Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, “Türk Kızılay’ı Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını gönüllü ve sürekli bağışçılardan karşılamak için “Ulusal Kan Temini Projesi”ni yürütmekte olup, ihtiyaç anında kullanılmak üzere stoklarında her an kullanıma hazır kan stoku bulundurmaktadır. Kan bağışının olmadığı bir toplumda, her gün binlerce kişi hayatını kaybedebilir. Düzenli kan bağışında bulunmak insanların hayatını kurtarmanın yanı sıra, kişinin kendi sağlığı açısından da yaşamsal önem taşımaktadır. Kan bağışı sayesinde kan hücreleri yenilenmekte, bu da daha sağlıklı ve daha güçlü bir vücuda sahip olunmasını sağlamakta, ayrıca sosyal sorumluluk yerine getirilerek, insanların yardımlaşmasını, paylaşım içinde olmasını ve dayanışma içinde yaşamasını sağlamaktadır” dedi.
Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu; Türk Kızılay’ı ve Kocaeli Valiliği’nin ortaklaşa düzenlediği Ulusal Kan Temini Projesi için destek çağrısında bulunarak Gebzeliler’i kan bağışı kampanyasına davet etti.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Gebzeliler’i kan bağışı kampanyasına davet etti. Kan vermenin hem insan sağlığına faydasına, hem de olası felaketlerde ihtiyaç duyulacak olan kan stokuna destek vererek hayat kurtarılacağına dikkat çeken Kadıoğlu, vatandaşlara dayanışma çağrısında bulundu. Türk Kızılay’ı ve Kocaeli Valiliği’nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası Gebze’de 3-4 Ağustos’ta 12.00-18.30 saatlerinde arasında gerçekleşecek.

KAN STOKU BULUNDURULMALI

Gebzeli vatandaşları kan bağışı kampanyasına davet ederek yazılı bir açıklama yapan Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, “Türk Kızılay’ı Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını gönüllü ve sürekli bağışçılardan karşılamak için “Ulusal Kan Temini Projesi”ni yürütmekte olup, ihtiyaç anında kullanılmak üzere stoklarında her an kullanıma hazır kan stoku bulundurmaktadır. Kan bağışının olmadığı bir toplumda, her gün binlerce kişi hayatını kaybedebilir. Düzenli kan bağışında bulunmak insanların hayatını kurtarmanın yanı sıra, kişinin kendi sağlığı açısından da yaşamsal önem taşımaktadır. Kan bağışı sayesinde kan hücreleri yenilenmekte, bu da daha sağlıklı ve daha güçlü bir vücuda sahip olunmasını sağlamakta, ayrıca sosyal sorumluluk yerine getirilerek, insanların yardımlaşmasını, paylaşım içinde olmasını ve dayanışma içinde yaşamasını sağlamaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.