19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YASDER VE KOSHADOS yangın için alarm verdi!

Gündem 02.08.2021 - 15:53, Güncelleme: 02.08.2021 - 15:53
 

YASDER VE KOSHADOS yangın için alarm verdi!

YASDER VE KOSHADOS yangın için alarm verdi!

Bölgemizin aktif kuruluşlarından Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları(KOSHADOS) ve Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği(YASDER),Türkiye’nin birçok noktasında devam eden yangınlar sebebiyle bölgeye yardım ulaştırma kararı aldı. Yapılan açıklamada, “Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları(KOSHADOS) ve Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği(YASDER)olarak ortak yürütülecek yardım faaliyetinde sizleri de aramızda görmek isteriz.   Ülkemizi ve bizleri derinden üzen yangınlar sebebi ile birçok vatandaşımız mağdur durumdadır. El birliği ile vatandaşlarımıza destek olmak hepimizin vatandaşlık görevidir” ifadeleri kullandıldı. ACİL OLAN İHTİYAÇ LİSTESİ Yapılan duyuruda; yastık, yorgan, battaniye, yara bandı, yanık kremi,  her yaş elbise(sıfır olacak), terlik, ilk yardım malzemesi, gıda malzemeleri, hijyen malzemesi, el feneri, pil, ağrı kesici, çadır, çocuk bezi ve yaşlı bezi malzemesine ihtiyaç olduğu açıklandı. YASDER VE KOSHADOS’un ortak açıklamasında, “Orada bulunan arkadaşlarımız ile iletişimdeyiz. Birçok köyümüze yardım ulaşmamış.  Yardım malzemeleri Toplanma alanları: Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği binası ve Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı binası” denildi.
YASDER VE KOSHADOS yangın için alarm verdi!

Bölgemizin aktif kuruluşlarından Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları(KOSHADOS) ve Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği(YASDER),Türkiye’nin birçok noktasında devam eden yangınlar sebebiyle bölgeye yardım ulaştırma kararı aldı. Yapılan açıklamada, “Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları(KOSHADOS) ve Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği(YASDER)olarak ortak yürütülecek yardım faaliyetinde sizleri de aramızda görmek isteriz.   Ülkemizi ve bizleri derinden üzen yangınlar sebebi ile birçok vatandaşımız mağdur durumdadır. El birliği ile vatandaşlarımıza destek olmak hepimizin vatandaşlık görevidir” ifadeleri kullandıldı.

ACİL OLAN İHTİYAÇ LİSTESİ

Yapılan duyuruda; yastık, yorgan, battaniye, yara bandı, yanık kremi,  her yaş elbise(sıfır olacak), terlik, ilk yardım malzemesi, gıda malzemeleri, hijyen malzemesi, el feneri, pil, ağrı kesici, çadır, çocuk bezi ve yaşlı bezi malzemesine ihtiyaç olduğu açıklandı. YASDER VE KOSHADOS’un ortak açıklamasında, “Orada bulunan arkadaşlarımız ile iletişimdeyiz. Birçok köyümüze yardım ulaşmamış.  Yardım malzemeleri Toplanma alanları: Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği binası ve Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı binası” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.