Çayırova’nın gururu oldu!

Çayırova 03.08.2021 - 15:44, Güncelleme: 03.08.2021 - 15:44
 

Çayırova’nın gururu oldu!

Çayırova’nın gururu oldu!

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi başarılarına yenilerini katmaya devam ediyor. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç yaptığı açıklamada, Ramazan Alperen Yırtmaz isimli öğrencinin AYT sınavında 5 bin 454’ncü sırada yer aldığını söyledi. Tunç, “Öğrencimiz Ramazan Alperen Yırtmaz MSÜ sınavında sayısal alanda sıralama olarak ilk 7 bin 489’a girmişti. YKS sınavında da yüzümüzü güldüren öğrencimiz ek puanlı yerleştirmede 5 bin 454. Sıraya, AYT Sayısal alanda ise 16 bin 433.sıraya yerleşti” dedi. HAK ETTİĞİ SONUAN ULAŞTI Öğrencinin sistematik çalışmasına dikkat çeken Tunç, “Pandemi şartlarına rağmen taviz vermeden sistemli bir şekilde çalışmalarını sürdüren öğrencimiz hak ettiği sonuca ulaştı. Okul yönetiminin destekleri ve yönlendirmeleri, düzenli ve sürekli çalışmanın yanında, kitap okumanın ve dijital ortamı bilinçli bir şekilde kullanmanın başarısında önemli katkılar sunduğunu vurguladı. Tıp Fakültesini hedefleyen öğrencimizi tebrik ediyor bundan sonraki hayatında da başarılar diliyoruz “ifadelerini kullandı.
Çayırova’nın gururu oldu!

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi başarılarına yenilerini katmaya devam ediyor. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç yaptığı açıklamada, Ramazan Alperen Yırtmaz isimli öğrencinin AYT sınavında 5 bin 454’ncü sırada yer aldığını söyledi. Tunç, “Öğrencimiz Ramazan Alperen Yırtmaz MSÜ sınavında sayısal alanda sıralama olarak ilk 7 bin 489’a girmişti. YKS sınavında da yüzümüzü güldüren öğrencimiz ek puanlı yerleştirmede 5 bin 454. Sıraya, AYT Sayısal alanda ise 16 bin 433.sıraya yerleşti” dedi.

HAK ETTİĞİ SONUAN ULAŞTI

Öğrencinin sistematik çalışmasına dikkat çeken Tunç, “Pandemi şartlarına rağmen taviz vermeden sistemli bir şekilde çalışmalarını sürdüren öğrencimiz hak ettiği sonuca ulaştı. Okul yönetiminin destekleri ve yönlendirmeleri, düzenli ve sürekli çalışmanın yanında, kitap okumanın ve dijital ortamı bilinçli bir şekilde kullanmanın başarısında önemli katkılar sunduğunu vurguladı. Tıp Fakültesini hedefleyen öğrencimizi tebrik ediyor bundan sonraki hayatında da başarılar diliyoruz “ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.