Gebze Ticaret Odası’ndan yangın bölgelerine destek

Gebze 03.08.2021 - 16:37, Güncelleme: 03.08.2021 - 16:37
 

Gebze Ticaret Odası’ndan yangın bölgelerine destek

Gebze Ticaret Odası, Akdeniz Bölgesi’nde etkisini arttırarak devam eden orman yangınlarında, bölge halkına destek olmak amacı ile dayanışma kampanyası başlattı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde altı gün önce başlayan ve farklı noktalardan kısa sürede hızla yayılarak çok büyük bir alanda etkili olan orman yangını, yerleşim yerlerini de etkisi altına alarak binlerce canlıya büyük zarar verdi. Gebze Ticaret Odası, büyük yangında alevler arasında kalarak zarar gören vatandaşların acil ihtiyaçlarına destek olmak için harekete geçerek, dayanışma kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında kalın tabanlı bot, yanmaz eldiven, el/kafa feneri, termos, baret ve yanık kremi yangın bölgelerine ulaştırılacak. DAYANIŞMA ELİ Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, birçok noktada çıkan orman yangınlarının Türkiye’yi derinden üzdüğünü belirtti. Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan yangının ardından bölge halkına destek olmak için yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Başkan Çiler, “Gebze’den Manavgat’a dayanışma eli uzatıyoruz. Kalbimiz Antalya’da atıyor. Düzenlediğimiz kampanya kapsamında bağışçılarımızın desteği ile kalın tabanlı bot, yanmaz eldiven, el/kafa feneri, termos, baret ve yanık kremi yangın bölgelerine ulaştırılacak” dedi. ÜZÜLMEYE ZAMAN YOK ‘Biz birlikte güçlüyüz’ diyerek yardım kampanyası başlattıklarını belirten Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Gebze’de üzülmeye zaman yok, hemen dayanışma vakti dedik. Yangın bölgesindeki dostlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. İnsanların, canlıların, doğanın yardımına koşmalıyız. Bunu da ancak dayanışma ile yaparız diye düşünüyoruz. Gebze dâhil bütün Türkiye’nin felaketten etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak için seferber olacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu. Gebze’de toplanan yardımlar, Antalya ve Manavgat’taki yangınlarda zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere vakit kaybetmeden yola çıkacak.  
Gebze Ticaret Odası, Akdeniz Bölgesi’nde etkisini arttırarak devam eden orman yangınlarında, bölge halkına destek olmak amacı ile dayanışma kampanyası başlattı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde altı gün önce başlayan ve farklı noktalardan kısa sürede hızla yayılarak çok büyük bir alanda etkili olan orman yangını, yerleşim yerlerini de etkisi altına alarak binlerce canlıya büyük zarar verdi. Gebze Ticaret Odası, büyük yangında alevler arasında kalarak zarar gören vatandaşların acil ihtiyaçlarına destek olmak için harekete geçerek, dayanışma kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında kalın tabanlı bot, yanmaz eldiven, el/kafa feneri, termos, baret ve yanık kremi yangın bölgelerine ulaştırılacak.

DAYANIŞMA ELİ

Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, birçok noktada çıkan orman yangınlarının Türkiye’yi derinden üzdüğünü belirtti. Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan yangının ardından bölge halkına destek olmak için yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Başkan Çiler, “Gebze’den Manavgat’a dayanışma eli uzatıyoruz. Kalbimiz Antalya’da atıyor. Düzenlediğimiz kampanya kapsamında bağışçılarımızın desteği ile kalın tabanlı bot, yanmaz eldiven, el/kafa feneri, termos, baret ve yanık kremi yangın bölgelerine ulaştırılacak” dedi.

ÜZÜLMEYE ZAMAN YOK

‘Biz birlikte güçlüyüz’ diyerek yardım kampanyası başlattıklarını belirten Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Gebze’de üzülmeye zaman yok, hemen dayanışma vakti dedik. Yangın bölgesindeki dostlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. İnsanların, canlıların, doğanın yardımına koşmalıyız. Bunu da ancak dayanışma ile yaparız diye düşünüyoruz. Gebze dâhil bütün Türkiye’nin felaketten etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak için seferber olacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu. Gebze’de toplanan yardımlar, Antalya ve Manavgat’taki yangınlarda zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere vakit kaybetmeden yola çıkacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.