Gebze ve Darıca Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde çalışmalar tam gaz

Kocaeli 04.08.2021 - 12:53, Güncelleme: 04.08.2021 - 12:53
 

Gebze ve Darıca Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde çalışmalar tam gaz

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Gebze ve Darıca’da yapımı tamamlandığında bölgenin önemli sağlık hizmetini karşılayacak ‘Sağlıklı Yaşam Merkezleri’ni ziyaret etti.

Kocaeli’de pandemiyle mücadele titizlikle sürdürülürken, yapımı halihazırda devam eden bir çok proje de hız kesmeden tamamlanıp hizmete girmeye devam ediyor. Saha değerlendirmelerini titizlikle sürdüren Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, yapımı tamamlandığında bölgede önemli sağlık hizmetlerinin sunulacağı Gebze Sağlıklı Yaşam Merkezi ve hemen akabinde Darıca Sağlıklı Yaşam Merkezlerini ziyaret etti. YENİ TESİSLER GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK Ziyarette, yetkililerden gerçekleştirilen çalışmalar ve planlamalar hakkında güncel bilgiler alan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, “Pandemi ile mücadelemiz tüm hızıyla devam ederken diğer yandan da yapımları tamamlandığında bölgenin önemli sağlık tesislerinin çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Gebze Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Darıca Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde çalışmalar tamamlandığında, sağlık alanında gücümüze güç katılmış olacak” dedi.
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Gebze ve Darıca’da yapımı tamamlandığında bölgenin önemli sağlık hizmetini karşılayacak ‘Sağlıklı Yaşam Merkezleri’ni ziyaret etti.

Kocaeli’de pandemiyle mücadele titizlikle sürdürülürken, yapımı halihazırda devam eden bir çok proje de hız kesmeden tamamlanıp hizmete girmeye devam ediyor. Saha değerlendirmelerini titizlikle sürdüren Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, yapımı tamamlandığında bölgede önemli sağlık hizmetlerinin sunulacağı Gebze Sağlıklı Yaşam Merkezi ve hemen akabinde Darıca Sağlıklı Yaşam Merkezlerini ziyaret etti.

YENİ TESİSLER GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK

Ziyarette, yetkililerden gerçekleştirilen çalışmalar ve planlamalar hakkında güncel bilgiler alan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, “Pandemi ile mücadelemiz tüm hızıyla devam ederken diğer yandan da yapımları tamamlandığında bölgenin önemli sağlık tesislerinin çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Gebze Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Darıca Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde çalışmalar tamamlandığında, sağlık alanında gücümüze güç katılmış olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.