Darıca’da yakalanan azılı suçlunun hakkında 8 ilde 10 dava açıldı

Asayiş 04.08.2021 - 13:04, Güncelleme: 04.08.2021 - 13:04
 

Darıca’da yakalanan azılı suçlunun hakkında 8 ilde 10 dava açıldı

Darıca’da yakalanan azılı suçlunun hakkında 8 ilde 10 dava açıldı

Dolandırıcılık suçundan toplamda 236 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası ile aranan şahıs Darıca’da önceki gün yakalanmıştı. Ekiplerin çalışmaları kapsamında yapılan teknik ve fiziki takibin ardından farklı illerde 10 ayrı dosyadan ‘bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarımın araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’ suçu ile hakkında toplamda 236 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası ve 25 bin lira para cezası bulunan A.E.Ş.’nin Bolu’da da iki vatandaşı dolandırdığı ortaya çıktı. 8 İLDE 10 DAVA İnternet üzerinden uygun fiyata beyaz eşya satarak, parasını aldığı kişilere ürünleri teslim etmeyen A.E.Ş.’nin Bolu’da dolandırdığı iki vatandaş davacı oldu. Azılı dolandırıcının hakkında Ankara ve Bolu’da 2’şer dava; Tekirdağ, Konya, İstanbul, Turgutlu, Gümüşhane ve Silifke’de 1’er dava açıldı. Toplam 236 yıl 8 ay hapis ve 25 bin TL para cezası bulunan A.E.Ş. cezaevine gönderilmişti.    
Darıca’da yakalanan azılı suçlunun hakkında 8 ilde 10 dava açıldı

Dolandırıcılık suçundan toplamda 236 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası ile aranan şahıs Darıca’da önceki gün yakalanmıştı. Ekiplerin çalışmaları kapsamında yapılan teknik ve fiziki takibin ardından farklı illerde 10 ayrı dosyadan ‘bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarımın araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’ suçu ile hakkında toplamda 236 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası ve 25 bin lira para cezası bulunan A.E.Ş.’nin Bolu’da da iki vatandaşı dolandırdığı ortaya çıktı.

8 İLDE 10 DAVA

İnternet üzerinden uygun fiyata beyaz eşya satarak, parasını aldığı kişilere ürünleri teslim etmeyen A.E.Ş.’nin Bolu’da dolandırdığı iki vatandaş davacı oldu. Azılı dolandırıcının hakkında Ankara ve Bolu’da 2’şer dava; Tekirdağ, Konya, İstanbul, Turgutlu, Gümüşhane ve Silifke’de 1’er dava açıldı. Toplam 236 yıl 8 ay hapis ve 25 bin TL para cezası bulunan A.E.Ş. cezaevine gönderilmişti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.