Down Sendromlu Futsal Milli Takımı kamp çalışmaları Kocaeli’de başladı

Spor 04.08.2021 - 14:12, Güncelleme: 04.08.2021 - 14:12
 

Down Sendromlu Futsal Milli Takımı kamp çalışmaları Kocaeli’de başladı

Down Sendromlu Futsal Milli Takımı kamp çalışmaları Kocaeli’de başladı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Futsal Milli Takımımız 4-11 Ekim 2021 tarihinde İtalya'da gerçekleşecek olan Down Sendrom Futsal Avrupa Şampiyonası hazırlık çalışmalarına Kocaeli'de başladı. KOCAELİNİN ÖNEMLİ SPOR ADAMLARI’DA ORADAYDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle yapılan ve 2/11 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan kamp çalışmaları öncesi Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın, TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, Kocaeli Milletvekili ve Gençlik Spor Komisyon Üyesi Mehmet Akif Yılmaz, EKK Üyesi Savaş Ekin, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın ziyaret etti. BAŞKAN AYDIN HEDEFİMİZ İTALYA’DA AVRUPA ŞAMPİYONU OLMAK Milli Takım sporcuları ile bir araya gelen heyetin ziyaretinde, sporcuların moralinin yüksek olması ve oluşan samimi ortamdan dolayı renkli görüntüler oluştu. Basın mensuplarının burada sorularını yanıtlayan Başkan Birol Aydın, Futsal Milli Takımı'nın kamp çalışmalarına kaldığı yerden devam ettiğini belirterek, "Bir önceki Şampiyona'da Avrupa 3.lüğü kazanan bu yavrularımız, inşallah 4-11 Ekim 2021 tarihinde İtalya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek göğsümüzü kabartacaklar. Hedefimiz Avrupa Şampiyonu olmak bunun için en iyi şekilde hazırlarımız devam ediyor'' dedi. Başkan Birol Aydın konuşmasının devamında, ''Milli Sporcularımıza destek veren başta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Nihat Özdemir olmak üzere Yönetim Kuruluna, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a, Milli Sporcularımızın her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Ömer Gürsoy'a ayrıca şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyorum" dedi.  
Down Sendromlu Futsal Milli Takımı kamp çalışmaları Kocaeli’de başladı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Futsal Milli Takımımız 4-11 Ekim 2021 tarihinde İtalya'da gerçekleşecek olan Down Sendrom Futsal Avrupa Şampiyonası hazırlık çalışmalarına Kocaeli'de başladı.

KOCAELİNİN ÖNEMLİ SPOR ADAMLARI’DA ORADAYDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle yapılan ve 2/11 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan kamp çalışmaları öncesi Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın, TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, Kocaeli Milletvekili ve Gençlik Spor Komisyon Üyesi Mehmet Akif Yılmaz, EKK Üyesi Savaş Ekin, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın ziyaret etti.

BAŞKAN AYDIN HEDEFİMİZ İTALYA’DA AVRUPA ŞAMPİYONU OLMAK

Milli Takım sporcuları ile bir araya gelen heyetin ziyaretinde, sporcuların moralinin yüksek olması ve oluşan samimi ortamdan dolayı renkli görüntüler oluştu. Basın mensuplarının burada sorularını yanıtlayan Başkan Birol Aydın, Futsal Milli Takımı'nın kamp çalışmalarına kaldığı yerden devam ettiğini belirterek, "Bir önceki Şampiyona'da Avrupa 3.lüğü kazanan bu yavrularımız, inşallah 4-11 Ekim 2021 tarihinde İtalya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek göğsümüzü kabartacaklar. Hedefimiz Avrupa Şampiyonu olmak bunun için en iyi şekilde hazırlarımız devam ediyor'' dedi. Başkan Birol Aydın konuşmasının devamında, ''Milli Sporcularımıza destek veren başta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Nihat Özdemir olmak üzere Yönetim Kuruluna, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a, Milli Sporcularımızın her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Ömer Gürsoy'a ayrıca şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.