CHP Kocaeli’nden Van için destek çağrısı

Siyaset 04.08.2021 - 17:41, Güncelleme: 04.08.2021 - 17:41
 

CHP Kocaeli’nden Van için destek çağrısı

CHP Kocaeli’nden Van için destek çağrısı

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı, Van’da meydana gelen ve 3 günü aşkın süredir devam eden sel felaketine yardım çağrısında bulundu. Başlatılan yardım kampanyasında acil ihtiyaçlar için vatandaşlardan destek istenirken, destekte bulunmak isteyen vatandaşların, yardımlarını ilçe binalarına bırakabileceği belirtildi. Van’ın Başkale ilçesinde 3 gündür aralıklarla süren sağanak sele neden oldu. Birçok ev ve iş yerini su bastı. Van-Hakkari kara yolu sel ve heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı, selden etkilenen Başkale için dayanışma çağrısında bulundu. Sel nedeniyle büyük hasar gören bölge halkı yararına yardım kampanyası başlatan CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı acil ihtiyaç listesi yayımladı. YARDIMDA BULUNMAK İSTEYENLER İLÇE BİNALARINA BIRAKABİLİR Vatandaşlara destek olmaları için acil çağrıda bulunan CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “Van Başkale’de yaşanan sel felaketinden etkilenen yurttaşlarımızın yaralarını sarmak için destek çağrımızdır. İl Kadın Kollarımızın başlatmış olduğu yardım kampanyasına sizlerle birlikte daha fazla aileye dokunabiliriz. Bu zor günlerde sel mağduru vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirelim. Desteklerinizi il ve tüm ilçelerde ilçe örgütlerimize iletebilirsiniz” dedi. CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın, acil çağrısı ile yayınladığı ihtiyaç listesinde şu malzemeler bulunuyor; 0-3 yaş bebek bezi, bebek maması, gıda malzemeleri, çocuk ve kadın kıyafetleri  
CHP Kocaeli’nden Van için destek çağrısı

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı, Van’da meydana gelen ve 3 günü aşkın süredir devam eden sel felaketine yardım çağrısında bulundu. Başlatılan yardım kampanyasında acil ihtiyaçlar için vatandaşlardan destek istenirken, destekte bulunmak isteyen vatandaşların, yardımlarını ilçe binalarına bırakabileceği belirtildi.

Van’ın Başkale ilçesinde 3 gündür aralıklarla süren sağanak sele neden oldu. Birçok ev ve iş yerini su bastı. Van-Hakkari kara yolu sel ve heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı, selden etkilenen Başkale için dayanışma çağrısında bulundu. Sel nedeniyle büyük hasar gören bölge halkı yararına yardım kampanyası başlatan CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı acil ihtiyaç listesi yayımladı.

YARDIMDA BULUNMAK İSTEYENLER İLÇE BİNALARINA BIRAKABİLİR

Vatandaşlara destek olmaları için acil çağrıda bulunan CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “Van Başkale’de yaşanan sel felaketinden etkilenen yurttaşlarımızın yaralarını sarmak için destek çağrımızdır. İl Kadın Kollarımızın başlatmış olduğu yardım kampanyasına sizlerle birlikte daha fazla aileye dokunabiliriz. Bu zor günlerde sel mağduru vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirelim. Desteklerinizi il ve tüm ilçelerde ilçe örgütlerimize iletebilirsiniz” dedi.

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın, acil çağrısı ile yayınladığı ihtiyaç listesinde şu malzemeler bulunuyor;

0-3 yaş bebek bezi, bebek maması, gıda malzemeleri, çocuk ve kadın kıyafetleri

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.