NUMAN ÇÜRÜKSU’NUN YENİ ADRESİ 76 IĞDIR BELEDİYESPOR OLDU

Spor 05.08.2021 - 10:20, Güncelleme: 05.08.2021 - 10:20
 

NUMAN ÇÜRÜKSU’NUN YENİ ADRESİ 76 IĞDIR BELEDİYESPOR OLDU

NUMAN ÇÜRÜKSU’NUN YENİ ADRESİ 76 IĞDIR BELEDİYESPOR OLDU

Kocaelispor’da Mustafa Reşit Akçay’ın göreve gelmesi ile birlikte kadroya katılan isimlerden biri olan Numan Çürüksu BAL’dan çıkan ve inanılmaz bir yatırım yapan 3. Lig 2. Grup takımlarından 76 Iğdır Belediyespor ile anlaşma sağladı. Geldiği ilk günden sezon sonuna kadar savunma bloğunun değişmez isimlerinden olup, körfez ekibinin 11 yıl aradan sonra TFF 1. Lige dönmesinde önemli katkıları bulunan 36 yaşındaki deneyimli stoper geçen sezon mücadele ettiği TFF 2. Lige bu sefer 76 Iğdır Belediyespor ile dönüş yapmak isteyecek. 76 IĞDIR BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN HAZIRLANIYOR Bununla birlikte Kaleci Alişan Şeker, stoperler Enes Subaşı, Rahmi Akyazı, Polat Güren, Güray Fırat, sağ bek Hakan Aslantaş, orta saha oyuncusu Muhammed Reis, sağ kanat Sercan Kaya, ön libero Berkay Öztuvan, santrforlar İlker Avşar ve Ali Kuçikile de anlaşan Iğdır ekibi mutlak şampiyonluk hedefi ile sezona başlayacak.
NUMAN ÇÜRÜKSU’NUN YENİ ADRESİ 76 IĞDIR BELEDİYESPOR OLDU

Kocaelispor’da Mustafa Reşit Akçay’ın göreve gelmesi ile birlikte kadroya katılan isimlerden biri olan Numan Çürüksu BAL’dan çıkan ve inanılmaz bir yatırım yapan 3. Lig 2. Grup takımlarından 76 Iğdır Belediyespor ile anlaşma sağladı.

Geldiği ilk günden sezon sonuna kadar savunma bloğunun değişmez isimlerinden olup, körfez ekibinin 11 yıl aradan sonra TFF 1. Lige dönmesinde önemli katkıları bulunan 36 yaşındaki deneyimli stoper geçen sezon mücadele ettiği TFF 2. Lige bu sefer 76 Iğdır Belediyespor ile dönüş yapmak isteyecek.

76 IĞDIR BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN HAZIRLANIYOR

Bununla birlikte Kaleci Alişan Şeker, stoperler Enes Subaşı, Rahmi Akyazı, Polat Güren, Güray Fırat, sağ bek Hakan Aslantaş, orta saha oyuncusu Muhammed Reis, sağ kanat Sercan Kaya, ön libero Berkay Öztuvan, santrforlar İlker Avşar ve Ali Kuçikile de anlaşan Iğdır ekibi mutlak şampiyonluk hedefi ile sezona başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.