Kılıç’tan partililere çalışmalara ağırlık verin talimatı!

Siyaset 05.08.2021 - 11:53, Güncelleme: 05.08.2021 - 11:53
 

Kılıç’tan partililere çalışmalara ağırlık verin talimatı!

Kılıç’tan partililere çalışmalara ağırlık verin talimatı!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık toplantısında başta Antalya’nın Manavgat ilçesi olmak üzere, çevre illerde çıkan ve 1 haftayı aşkın süredir devam eden orman yangınlarıyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, hayatlarını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı diledi. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç başkanlık ederken yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. Toplantının ana gündem maddesi ülkemizin birçok bölgesinde çıkan orman yangınları olurken, toplantıda yangınlarda hayatlarını kaybedenler için başsağlığı dileyerek konuşmasına başlayan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “ülkemizin birçok yerinde başlayan ve Manavgat’ta da büyüyerek devam eden yangın afetinden zarar gören milletimize ve özellikle can kayıpları olan vatandaşlarımızın yakınlarına Cenab-ı Allah'tan başsağlığı diyorum. Çok büyük çaplı, çok geniş alanda etkili olan bir afet. O nedenle müdahalenin de çok zorlukları var. Allah milletimize böyle acılar yaşatmasın” dedi. “YEREL DE GENEL DE İKTİDAR OLACAĞIZ” Toplantıda yerel ve genel gündeme dair de konuşan Başkan Kılıç, Gebze’deki eksiklikler üzerine partililerle istişare de bulundu. Esnafla iç içe olmaya özen göstermeleri gerektiğini vurgulayan Başkan Kılıç, üye çalışmaları ve saha içi saha dışı çalışmaların artması gerektiğini yerel de ve genel de iktidara gelebilmek için önemli olduğunu vurguladı. Partililer olarak Gebze Bölgesi’nde çok çalıştıklarını çalışmalarının karşılığını da ziyaretlerde vatandaşlardan aldıklarını hatırlatan Başkan Kılıç, biz bölgemizde ne kadar çalışırsak genel de partimiz o kadar başarılı olur. Bu yüzden gece gündüz demeden sahada olmaya, vatandaşlarla olmaya özen göstermeliyiz. Çalışmalara gerekirse iki katı ağırlık vererek yarın seçim varmışçasına sahada Gebzelilerle olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kılıç’tan partililere çalışmalara ağırlık verin talimatı!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık toplantısında başta Antalya’nın Manavgat ilçesi olmak üzere, çevre illerde çıkan ve 1 haftayı aşkın süredir devam eden orman yangınlarıyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, hayatlarını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı diledi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç başkanlık ederken yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. Toplantının ana gündem maddesi ülkemizin birçok bölgesinde çıkan orman yangınları olurken, toplantıda yangınlarda hayatlarını kaybedenler için başsağlığı dileyerek konuşmasına başlayan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “ülkemizin birçok yerinde başlayan ve Manavgat’ta da büyüyerek devam eden yangın afetinden zarar gören milletimize ve özellikle can kayıpları olan vatandaşlarımızın yakınlarına Cenab-ı Allah'tan başsağlığı diyorum. Çok büyük çaplı, çok geniş alanda etkili olan bir afet. O nedenle müdahalenin de çok zorlukları var. Allah milletimize böyle acılar yaşatmasın” dedi.

“YEREL DE GENEL DE İKTİDAR OLACAĞIZ”

Toplantıda yerel ve genel gündeme dair de konuşan Başkan Kılıç, Gebze’deki eksiklikler üzerine partililerle istişare de bulundu. Esnafla iç içe olmaya özen göstermeleri gerektiğini vurgulayan Başkan Kılıç, üye çalışmaları ve saha içi saha dışı çalışmaların artması gerektiğini yerel de ve genel de iktidara gelebilmek için önemli olduğunu vurguladı. Partililer olarak Gebze Bölgesi’nde çok çalıştıklarını çalışmalarının karşılığını da ziyaretlerde vatandaşlardan aldıklarını hatırlatan Başkan Kılıç, biz bölgemizde ne kadar çalışırsak genel de partimiz o kadar başarılı olur. Bu yüzden gece gündüz demeden sahada olmaya, vatandaşlarla olmaya özen göstermeliyiz. Çalışmalara gerekirse iki katı ağırlık vererek yarın seçim varmışçasına sahada Gebzelilerle olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.