19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Meltem Rabia Günay Hospitalpark Darıca’da!

Darıca 06.08.2021 - 10:40, Güncelleme: 06.08.2021 - 10:40
 

Meltem Rabia Günay Hospitalpark Darıca’da!

Meltem Rabia Günay Hospitalpark Darıca’da!

Bölgemizin tanınan saygın iş adamlarından, Bayramoğlu Emlak’ın sahibi İbrahim Pilavcı’nın psikolog kızı Meltem Rabia Günay, Darıca Hospitalpark Hastanesi’nde hasta alımına başladı. Psikolog olarak Darıcalılar’a hizmet vermeye başlayan Meltem Rabia Günay, alanında uzman biri olarak göze çarpıyor. Mesleki kariyerindeki ilk durağı olan Hospitalpark Hastanesi’nde göreve başlayan başarılı psikolog, günümüz koşullarında en çok ihtiyaç duyulan bir alanda hizmet sunacak. PİLAVCI GURURLU Kızı Meltem Rabia Günay’ın mesleki alanda attığı önemli adıma kayıtsız kalmayarak bir açıklama yapan İbrahim Pilavcı, yaşadığı mutluluğu ifade ederek, “Kızım Meltem Rabia Hospitalpark Hastanesi’nde göreve başlamıştır. Şimdiden tüm hastalarımıza Allah’tan Şafi ismiyle şifa diliyorum. Kızıma da başarılar diliyorum. Tüm doktorlarımıza Allah güç kuvvet versin sağlıcakla kalın” dedi.
Meltem Rabia Günay Hospitalpark Darıca’da!

Bölgemizin tanınan saygın iş adamlarından, Bayramoğlu Emlak’ın sahibi İbrahim Pilavcı’nın psikolog kızı Meltem Rabia Günay, Darıca Hospitalpark Hastanesi’nde hasta alımına başladı. Psikolog olarak Darıcalılar’a hizmet vermeye başlayan Meltem Rabia Günay, alanında uzman biri olarak göze çarpıyor. Mesleki kariyerindeki ilk durağı olan Hospitalpark Hastanesi’nde göreve başlayan başarılı psikolog, günümüz koşullarında en çok ihtiyaç duyulan bir alanda hizmet sunacak.

PİLAVCI GURURLU

Kızı Meltem Rabia Günay’ın mesleki alanda attığı önemli adıma kayıtsız kalmayarak bir açıklama yapan İbrahim Pilavcı, yaşadığı mutluluğu ifade ederek, “Kızım Meltem Rabia Hospitalpark Hastanesi’nde göreve başlamıştır. Şimdiden tüm hastalarımıza Allah’tan Şafi ismiyle şifa diliyorum. Kızıma da başarılar diliyorum. Tüm doktorlarımıza Allah güç kuvvet versin sağlıcakla kalın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.