19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı çocuklar hem yarışacak hem kazanacak!

Darıca 06.08.2021 - 14:51, Güncelleme: 06.08.2021 - 14:51
 

Darıcalı çocuklar hem yarışacak hem kazanacak!

CHP Darıca İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99.’ncu yıldönümü dolayısıyla bir yarışma düzenliyor.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99.’ncu yıldönümü dolayısıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı konulu şiir ve resim yarışması düzenliyor. 6 ve 12 yaş arası çocukların katılabileceği yarışmada son gün 27 Ağustos Cuma günü. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarına ya da 0507 623 32 49 nolu irtibat numarası ile kocaeli.darica@chp.org.tr mail adresine hazırladıkları şiir ve resimlerini gönderebilirler. Öte yandan yarışmaya katılmak isteyen ve elden teslim etmek isteyen gençler Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan parti binasına giderek de eserlerini ilgililere teslim edebilirler. “HAYALLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ” CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde başlatılan kurtuluş mücadelesinde kesin ve kalıcı bir zafere ulaştığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 99. Yıldönümünde çocuklarımızın gözünden, 30 Ağustos Zafer Bayramımıza dair hayallerini görmek istiyoruz. Resimlerinde ve şiirlerinde onların gözünden görmek, hissetmek için çocuklarımızın eserlerini bekliyoruz. Yarışmamız şiir ve resim olmak üzere 2 gruptan oluşacak ve ödüllü olacaktır” ifadeleri kullanıldı.
CHP Darıca İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99.’ncu yıldönümü dolayısıyla bir yarışma düzenliyor.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99.’ncu yıldönümü dolayısıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı konulu şiir ve resim yarışması düzenliyor. 6 ve 12 yaş arası çocukların katılabileceği yarışmada son gün 27 Ağustos Cuma günü. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarına ya da 0507 623 32 49 nolu irtibat numarası ile kocaeli.darica@chp.org.tr mail adresine hazırladıkları şiir ve resimlerini gönderebilirler. Öte yandan yarışmaya katılmak isteyen ve elden teslim etmek isteyen gençler Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan parti binasına giderek de eserlerini ilgililere teslim edebilirler.

“HAYALLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ”

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde başlatılan kurtuluş mücadelesinde kesin ve kalıcı bir zafere ulaştığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 99. Yıldönümünde çocuklarımızın gözünden, 30 Ağustos Zafer Bayramımıza dair hayallerini görmek istiyoruz. Resimlerinde ve şiirlerinde onların gözünden görmek, hissetmek için çocuklarımızın eserlerini bekliyoruz. Yarışmamız şiir ve resim olmak üzere 2 gruptan oluşacak ve ödüllü olacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.