Darıcalı 8 yaşındaki Simay kazada hayatını kaybetti

Asayiş 06.08.2021 - 15:01, Güncelleme: 06.08.2021 - 15:04
 

Darıcalı 8 yaşındaki Simay kazada hayatını kaybetti

6 kişinin öldüğü 42 kişinin de yaralandığı Manisa’nın Soma ilçesinde yolcu otobüsünün TIR’a çarptığı kazada, Darıca’da yaşayan 8 yaşındaki Simay Çataltepe olay yerinde hayatını kaybederken anne Derya Çataltepe ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında İstanbul- İzmir kara yolu Soma ilçesi kırsal Yağcıllı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan İzmir yönüne giden İstanbul Kalesi firmasına ait 55 AAD 477 plakalı yolcu otobüsü, yolun sağında bekleyen Hasan Kılıç yönetimindeki 16 JNC 40 plakalı TIR’a çarptı. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 1’i yabancı uyruklu 42 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Otobüsten çıkarılan yaralıların, ilk müdahalesi kaza yerinde yapıldı. Yaralılardan 6'sı Balıkesir, 36'sı ise Manisa'daki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi. ANNE ÇATALTEPE DARICA’YA SEVK EDİLDİ Öte yandan Kocaeli’nden tatil için Aydın’a giden aynı aileden 8 yaşındaki Simay Çataltepe olay yerinde hayatını kaybederken anne Derya Çataltepe ise ağır yaralandı. Kazada 8 yaşındaki kızı Simay’ın öldüğünden habersiz olan ve ağır yaralanan anne Derya Çataltepe ise ailesinin isteği üzerine ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kazada yaralanan Derya Çataltepe ise Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Turan Ağaç’ın akrabası olduğu öğrenildi.
6 kişinin öldüğü 42 kişinin de yaralandığı Manisa’nın Soma ilçesinde yolcu otobüsünün TIR’a çarptığı kazada, Darıca’da yaşayan 8 yaşındaki Simay Çataltepe olay yerinde hayatını kaybederken anne Derya Çataltepe ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında İstanbul- İzmir kara yolu Soma ilçesi kırsal Yağcıllı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan İzmir yönüne giden İstanbul Kalesi firmasına ait 55 AAD 477 plakalı yolcu otobüsü, yolun sağında bekleyen Hasan Kılıç yönetimindeki 16 JNC 40 plakalı TIR’a çarptı. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 1’i yabancı uyruklu 42 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Otobüsten çıkarılan yaralıların, ilk müdahalesi kaza yerinde yapıldı. Yaralılardan 6'sı Balıkesir, 36'sı ise Manisa'daki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

ANNE ÇATALTEPE DARICA’YA SEVK EDİLDİ

Öte yandan Kocaeli’nden tatil için Aydın’a giden aynı aileden 8 yaşındaki Simay Çataltepe olay yerinde hayatını kaybederken anne Derya Çataltepe ise ağır yaralandı. Kazada 8 yaşındaki kızı Simay’ın öldüğünden habersiz olan ve ağır yaralanan anne Derya Çataltepe ise ailesinin isteği üzerine ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kazada yaralanan Derya Çataltepe ise Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Turan Ağaç’ın akrabası olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.