19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık, Şamdan’ı Havalimanı’nda karşıladı!

Spor 09.08.2021 - 11:05, Güncelleme: 09.08.2021 - 11:05
 

Bıyık, Şamdan’ı Havalimanı’nda karşıladı!

Tokyo 2020 olimpiyatlarında karate branşında olimpiyat ikincisi olarak Türkiye’ye ilk madalyasını getiren ve tarihe geçen Eray Şamdan, yurda dönüş yaparken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da milli sporcuyu havaalanında karşılayarak çiçek takdim etti.

Tokyo Olimpiyatları’nda büyük bir başarıya imza atan ve kazandığı gümüş madalyayla tarihe geçen Darıca Belediyesi’nin milli sporcusu Eray Şamdan yurda döndü. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da milli sporcuyu sabahın ilk ışıklarında İstanbul Havaalanı’nda karşıladı. Kalabalık bir heyetle havaalanına giden Başkan Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık’a milli sporcunun anne ve babası ile birlikte Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan, Darıca Belediyesi meclis üyeleri ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları da eşlik etti. BAŞKAN BIYIK ÇİÇEK VERDİ Havaalanında milli sporcuyu çiçeklerle karşılayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Eray Şamdan’a çiçek vererek tebrik etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla havaalanı çıkışında bekleyen Darıca ailesi de tezahüratlarla milli sporcuyu bağrına bastı. Oldukça duygusal anların yaşandığı karşılama nedeniyle mutlu olduğunu dile getiren Eray Şamdan, Başkan Muzaffer Bıyık ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da başarılı sporcuya yaşattığı gurur için teşekkür ederek “Evine, yurduna hoş geldin. Bize yaşattığın gurur için teşekkür ediyoruz. İnşallah başarılarının devamı gelecek” dedi.  
Tokyo 2020 olimpiyatlarında karate branşında olimpiyat ikincisi olarak Türkiye’ye ilk madalyasını getiren ve tarihe geçen Eray Şamdan, yurda dönüş yaparken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da milli sporcuyu havaalanında karşılayarak çiçek takdim etti.

Tokyo Olimpiyatları’nda büyük bir başarıya imza atan ve kazandığı gümüş madalyayla tarihe geçen Darıca Belediyesi’nin milli sporcusu Eray Şamdan yurda döndü. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da milli sporcuyu sabahın ilk ışıklarında İstanbul Havaalanı’nda karşıladı. Kalabalık bir heyetle havaalanına giden Başkan Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık’a milli sporcunun anne ve babası ile birlikte Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan, Darıca Belediyesi meclis üyeleri ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları da eşlik etti.

BAŞKAN BIYIK ÇİÇEK VERDİ

Havaalanında milli sporcuyu çiçeklerle karşılayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Eray Şamdan’a çiçek vererek tebrik etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla havaalanı çıkışında bekleyen Darıca ailesi de tezahüratlarla milli sporcuyu bağrına bastı. Oldukça duygusal anların yaşandığı karşılama nedeniyle mutlu olduğunu dile getiren Eray Şamdan, Başkan Muzaffer Bıyık ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da başarılı sporcuya yaşattığı gurur için teşekkür ederek “Evine, yurduna hoş geldin. Bize yaşattığın gurur için teşekkür ediyoruz. İnşallah başarılarının devamı gelecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.