Siyaset sahada buluştu!

Spor 09.08.2021 - 11:29, Güncelleme: 09.08.2021 - 11:29
 

Siyaset sahada buluştu!

Siyaset sahada buluştu!

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Yurtdışı Vatandaşlar Başkanı Şamil Ayyıldız’ın kurduğu futbol takımı, ilk hazırlık maçı için Beylikbağı spor tesislerinde sahaya çıktı. Aynı zamanda kulüp başkanı olan Şamil Ayyıldız, karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptıktan sonra saha kenarına gelerek dikkatle maçı takip etti. Dostluk maçı olan müsabakanın sonucunda yine dostluk kazandı. Maçı izlemeye gelen ve aynı zamanda kulübün as başkanı olan BBP İl Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız, Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkan Vekili Yaşar Kaygusuz ve partili yöneticiler de tribünlerde yerini aldı. HER KESİMDEN DESTEK BEKLİYORUZ Maç sonu hatıra fotoğrafı çekildikten sonra basın mensuplarına açıklama yapan kulüp başkanı Şamil Ayyıldız, ‘’Her Partinin ortak değeri olan, şahsıyla da münhasır bir isimle futbol sahalarında boy göstereceğimiz, ismini de yakın zamanda açıklayacağımız kulübümüzün ilk hazırlık maçını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına girmiş olduğumuz bu anlamlı oluşuma her kesimden destek bekliyoruz. Artık futbolun sadece futbol olarak değil de ahlak ve maneviyat anlamında da gençlere rol model bir takım oluşturma adına attığımız bu organizasyonda rabbim bizleri utandırmasın diyor, futbol sahalarında artık bizde varız diyoruz’’ ifadelerini kullandı. “GENÇLERİMİZİ NASIL KAZANABİLİRİZ” Sözlerine devam eden Ayyıldız, “bu ülkede uyuşturucu yaşının 13'e düştüğü bir dönemde, ‘gençlerimizi nasıl kazanabiliriz’ diye çalışmalar yapmak sadece bir siyasi partinin değil, sosyal geleneksel toplumun ortak noktasıdır” dedi. “Bütün herkesi kapsayarak ahlak ve maneviyat doğrultusunda gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmak için bütün çabamızla çalışacağımıza söz veriyoruz” diyen Ayyıldız, “Erbakan hocanın bir sözü vardı Amerika'nın ara sokaklarındaki uyuşturucu çeken çocukların bile vebali bizim üzerimizedir o yüzden biz de üzerimize düşen görevi a partisi b partisi ayırt etmeden herkesin katkısı olarak yapmak için bir kıvılcım oluşturma çabasındayız ifadelerini kullandı. AYYILDIZ’DAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ Partisinin bu konuda kendisine verdiği desteği de belirten başkan Ayyıldız, “Önceki dönem ilçe başkanımız olan ve kulübümüzün de AS Başkanı olan Aykan Dönmez Bey’e ve şu anda da ilçe başkan vekilimiz olan Yaşar Kaygusuz Bey’in gıyabında bana destek veren tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim” dedi. Basına yönetim kurulunu da açıklayan Ayyıldız, basın mensuplarına da ayrıca teşekkür etti. Yönetim Kurulu; Kulüp Başkanı: Şamil Ayyıldız As Başkan: Necmettin Şah Ayyıldız As Başkan: Aykan Dönmez Genel Sekreter: Emre Kayaoğlu Sayman: Murat Yaya  
Siyaset sahada buluştu!

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Yurtdışı Vatandaşlar Başkanı Şamil Ayyıldız’ın kurduğu futbol takımı, ilk hazırlık maçı için Beylikbağı spor tesislerinde sahaya çıktı. Aynı zamanda kulüp başkanı olan Şamil Ayyıldız, karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptıktan sonra saha kenarına gelerek dikkatle maçı takip etti. Dostluk maçı olan müsabakanın sonucunda yine dostluk kazandı. Maçı izlemeye gelen ve aynı zamanda kulübün as başkanı olan BBP İl Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız, Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkan Vekili Yaşar Kaygusuz ve partili yöneticiler de tribünlerde yerini aldı.

HER KESİMDEN DESTEK BEKLİYORUZ

Maç sonu hatıra fotoğrafı çekildikten sonra basın mensuplarına açıklama yapan kulüp başkanı Şamil Ayyıldız, ‘’Her Partinin ortak değeri olan, şahsıyla da münhasır bir isimle futbol sahalarında boy göstereceğimiz, ismini de yakın zamanda açıklayacağımız kulübümüzün ilk hazırlık maçını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına girmiş olduğumuz bu anlamlı oluşuma her kesimden destek bekliyoruz. Artık futbolun sadece futbol olarak değil de ahlak ve maneviyat anlamında da gençlere rol model bir takım oluşturma adına attığımız bu organizasyonda rabbim bizleri utandırmasın diyor, futbol sahalarında artık bizde varız diyoruz’’ ifadelerini kullandı.

“GENÇLERİMİZİ NASIL KAZANABİLİRİZ”

Sözlerine devam eden Ayyıldız, “bu ülkede uyuşturucu yaşının 13'e düştüğü bir dönemde, ‘gençlerimizi nasıl kazanabiliriz’ diye çalışmalar yapmak sadece bir siyasi partinin değil, sosyal geleneksel toplumun ortak noktasıdır” dedi. “Bütün herkesi kapsayarak ahlak ve maneviyat doğrultusunda gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmak için bütün çabamızla çalışacağımıza söz veriyoruz” diyen Ayyıldız, “Erbakan hocanın bir sözü vardı Amerika'nın ara sokaklarındaki uyuşturucu çeken çocukların bile vebali bizim üzerimizedir o yüzden biz de üzerimize düşen görevi a partisi b partisi ayırt etmeden herkesin katkısı olarak yapmak için bir kıvılcım oluşturma çabasındayız ifadelerini kullandı.

AYYILDIZ’DAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Partisinin bu konuda kendisine verdiği desteği de belirten başkan Ayyıldız, “Önceki dönem ilçe başkanımız olan ve kulübümüzün de AS Başkanı olan Aykan Dönmez Bey’e ve şu anda da ilçe başkan vekilimiz olan Yaşar Kaygusuz Bey’in gıyabında bana destek veren tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim” dedi. Basına yönetim kurulunu da açıklayan Ayyıldız, basın mensuplarına da ayrıca teşekkür etti.

Yönetim Kurulu;

Kulüp Başkanı: Şamil Ayyıldız

As Başkan: Necmettin Şah Ayyıldız

As Başkan: Aykan Dönmez

Genel Sekreter: Emre Kayaoğlu

Sayman: Murat Yaya

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.