DEVA Dilovası’ndan mahalle başkanları atağı!

Siyaset 10.08.2021 - 15:00, Güncelleme: 10.08.2021 - 15:00
 

DEVA Dilovası’ndan mahalle başkanları atağı!

DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Kayapınar Mahallesi’ndeki temsilci eksikliğini gidererek Mahalle Başkanlığı’na Mehmet Ali Kaya’yı atadı.

Demokrasi ve Atılım Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı, hız kesmeden mahalle başkanlarını atamaya devam ediyor. Dilovası’nda üye çalışmalarına ve partinin ilçede tanınması yönündeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik’in önderliğinde, mahalli teşkilatlanma çalışmalarına da bir süre önce başlanılmıştı. Süre gelen zaman içerisinde yoğun çalışmalar ile Tavşancıl Mahallesi’ne Mehmet Hazal’ı geçtiğimiz günlerde ise Çerkeşli Mahallesi’ne Erhan Özcan’ı atayan Başkan Çelik bu kez ise Kayapınar Mahallesi’ndeki mahalle başkanı eksikliğini gidererek Mehmet Ali Kaya’yı atadı. Mahalle temsilcisi ve yardımcılarından oluşan mahallelerdeki teşkilatlanma yapısı, hızla üyelik çalışmalarını da sürdürecek. ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR Atama hakkında bilgi veren Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Teşkilat Komisyonumuz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Tavşancıl ve Çerkeşli mahallelerimizin ardından Kayapınar Mahallesi başkanlığına da emekçi Mehmet Ali Kaya Bey atanmıştır. Mahalle Başkanımıza belgesini takdim ettik. Mehmet Ali Bey’e yeni görevinde başarılar dileriz. Hayırlı olsun.”
DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Kayapınar Mahallesi’ndeki temsilci eksikliğini gidererek Mahalle Başkanlığı’na Mehmet Ali Kaya’yı atadı.

Demokrasi ve Atılım Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı, hız kesmeden mahalle başkanlarını atamaya devam ediyor. Dilovası’nda üye çalışmalarına ve partinin ilçede tanınması yönündeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik’in önderliğinde, mahalli teşkilatlanma çalışmalarına da bir süre önce başlanılmıştı. Süre gelen zaman içerisinde yoğun çalışmalar ile Tavşancıl Mahallesi’ne Mehmet Hazal’ı geçtiğimiz günlerde ise Çerkeşli Mahallesi’ne Erhan Özcan’ı atayan Başkan Çelik bu kez ise Kayapınar Mahallesi’ndeki mahalle başkanı eksikliğini gidererek Mehmet Ali Kaya’yı atadı. Mahalle temsilcisi ve yardımcılarından oluşan mahallelerdeki teşkilatlanma yapısı, hızla üyelik çalışmalarını da sürdürecek.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Atama hakkında bilgi veren Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Teşkilat Komisyonumuz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Tavşancıl ve Çerkeşli mahallelerimizin ardından Kayapınar Mahallesi başkanlığına da emekçi Mehmet Ali Kaya Bey atanmıştır. Mahalle Başkanımıza belgesini takdim ettik. Mehmet Ali Bey’e yeni görevinde başarılar dileriz. Hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.