19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başhekim Güneş’ten gençlere aşı çağrısı!

Sağlık 10.08.2021 - 16:39, Güncelleme: 10.08.2021 - 16:39
 

Başhekim Güneş’ten gençlere aşı çağrısı!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş, 18-25 yaş arasındaki gençlere seslenerek, 12-13 Ağustos 2021 tarihlerinde gelerek aşı olmaları çağrısında bulundu.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş, 18-25 yaş arasındaki gençler için bir kampanya düzenledi. Farkındalık oluşturmak için düzenlenen aşı kampanyasında 12-13 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleşecek. Kampanya kapsamında aşı olacak gençlere hastane başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş’in kaleme aldığı “Yorgun Mısralar” kitabını hediye edilecek. 12 Ağustos Perşembe günü 60 adet, 13 Ağustos Cuma günü ise 60 adet olmak üzere 120 kişiye dağıtılacak.   “GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEĞİ VE SİGORTASIDIR” Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş  “Gençler bu ülkenin geleceği ve sigortasıdır. Onları sağlıklı olarak görmek ve bunu başarmak vatanımızın geleceğini güven altında tutmamızı sağlayacaktır. Her yaşta insanımızı kaybetmek ne kadar acı ise, ay yıldızlı bayrağımızı siyasi, ekonomik olarak ayakta tutacak olan bir gencimizi kaybetmek de bizi ziyadesiyle üzecektir” dedi. BAŞHEKİM GÜNEŞ, GENÇLERE SESLENDİ; “SİZLER BİZE LAZIMSINIZ” Sözlerini sürdüren Başhekim Güneş; “Bayrağımızı dalgalandıran bilekler eksilmesin, düşmana korku verecek yumruklar eksilmesin.  Gençler, güzel kardeşlerim sizleri aşı olmaya sağlıklı kalmaya davet ediyorum. Sizler bize her zaman lazımsınız” ifadelerine yer vererek hem aşının önemine hem de gençlerimizin bu yoldaki önemine dikkat çekti.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş, 18-25 yaş arasındaki gençlere seslenerek, 12-13 Ağustos 2021 tarihlerinde gelerek aşı olmaları çağrısında bulundu.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş, 18-25 yaş arasındaki gençler için bir kampanya düzenledi. Farkındalık oluşturmak için düzenlenen aşı kampanyasında 12-13 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleşecek. Kampanya kapsamında aşı olacak gençlere hastane başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş’in kaleme aldığı “Yorgun Mısralar” kitabını hediye edilecek. 12 Ağustos Perşembe günü 60 adet, 13 Ağustos Cuma günü ise 60 adet olmak üzere 120 kişiye dağıtılacak.  

“GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEĞİ VE SİGORTASIDIR”

Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş  “Gençler bu ülkenin geleceği ve sigortasıdır. Onları sağlıklı olarak görmek ve bunu başarmak vatanımızın geleceğini güven altında tutmamızı sağlayacaktır. Her yaşta insanımızı kaybetmek ne kadar acı ise, ay yıldızlı bayrağımızı siyasi, ekonomik olarak ayakta tutacak olan bir gencimizi kaybetmek de bizi ziyadesiyle üzecektir” dedi.

BAŞHEKİM GÜNEŞ, GENÇLERE SESLENDİ; “SİZLER BİZE LAZIMSINIZ”

Sözlerini sürdüren Başhekim Güneş; “Bayrağımızı dalgalandıran bilekler eksilmesin, düşmana korku verecek yumruklar eksilmesin.  Gençler, güzel kardeşlerim sizleri aşı olmaya sağlıklı kalmaya davet ediyorum. Sizler bize her zaman lazımsınız” ifadelerine yer vererek hem aşının önemine hem de gençlerimizin bu yoldaki önemine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.