19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÖNCE DOSTLUK SONRA TÜRKİYE KAZANACAK

Spor 11.08.2021 - 10:14, Güncelleme: 11.08.2021 - 10:14
 

ÖNCE DOSTLUK SONRA TÜRKİYE KAZANACAK

ÖNCE DOSTLUK SONRA TÜRKİYE KAZANACAK

Eylül ayında yapılması planlanan Türkiye Şampiyonası öncesinde İstanbul Zafer kriket takımı ile Gebze gençlik kriket takımı arasında Gebze Metin Oktay stadyumunda dostluk müsabakası gerçekleştirildi. Antrenör Melih Karaduman gözetiminde antrenmanlarına hızla devam eden kriket takımı Türkiye şampiyonasında başarı hedefliyor. İki arasında ki dostluk gösterisi bütün oyunculara moral oldu. Oldukça çekişmeli geçen müsabakanın her iki takım açısından da son derece verimli geçtiği öğrenildi.
ÖNCE DOSTLUK SONRA TÜRKİYE KAZANACAK

Eylül ayında yapılması planlanan Türkiye Şampiyonası öncesinde İstanbul Zafer kriket takımı ile Gebze gençlik kriket takımı arasında Gebze Metin Oktay stadyumunda dostluk müsabakası gerçekleştirildi.

Antrenör Melih Karaduman gözetiminde antrenmanlarına hızla devam eden kriket takımı Türkiye şampiyonasında başarı hedefliyor. İki arasında ki dostluk gösterisi bütün oyunculara moral oldu. Oldukça çekişmeli geçen müsabakanın her iki takım açısından da son derece verimli geçtiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.