Deva Partisi Kocaeli, birinci yılını kutluyor

Siyaset 11.08.2021 - 12:47, Güncelleme: 11.08.2021 - 15:44
 

Deva Partisi Kocaeli, birinci yılını kutluyor

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 10 Ağustos’ta 1’inci yılını il çapında düzenlediği üye kayıt çalışmaları ile kutluyor.

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi’nin Kocaeli İl Başkanlığı 1’inci yılını hemşehrileriyle birlikte kutluyor. Bu konuda bir açıklama yapan Kocaeli İl Başkanı Adem Koç şunları söyledi: “Kocaeli İl Yönetimini kurmak üzere kurucu arkadaşlarımla birlikte görevlendirildikten sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlamıştık. Vatandaşlarımızın yoğun teveccühü karşısında İl Yönetimine girmek için yapılan hepsi de birbirinden değerli arkadaşlarımızın başvuruları içinden eleme yapmak da oldukça zorlandık. En iyilerin en iyisinden oluşan yönetimimizle de 10 Ağustos’ta resmi kuruluşumuz gerçekleştirmiş ve basın karşısına çıkmış olduk. Ardından da hızla ilçe teşkilâtlarımızı oluşturduk. Bir iki ay içerisinde Kocaeli’nin 12 ilçesinin tamamında ilçe başkanlarımız ve ilçe yönetimlerimizi atadık. Ardından ilçe kongrelerimizi tamamlayarak Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da katıldığı muhteşem bir İl Kongresini gerçekleştirdik. KOCAELİ DEVA ŞAMPİYON Bu ziyarette Sayın Genel Başkanımız, Kocaeli DEVA İl Yönetimini ‘Şampiyon’ ilan etti. Şu anda ise üye kayıtlarımız devam ediyor. Ayrıca Mahalle Temsilcilerimizin de çok önemli bir bölümünü atadık. Diğer yandan olası bir baskın seçim için sandık görevlilerini de ilçelerimiz tespit etmeye başladı. İnanıyorum ki, Kocaeli DEVA teşkilâtı ilk seçimde kentte birinci parti olarak çıkmanın haklı gururunu taşıyacak... Bu vesile ile bize desteğini her gün artırarak devam eden kıymetli Kocaelili hemşerilerime teşekkür ediyorum. Nice nice senelere...”
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 10 Ağustos’ta 1’inci yılını il çapında düzenlediği üye kayıt çalışmaları ile kutluyor.

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi’nin Kocaeli İl Başkanlığı 1’inci yılını hemşehrileriyle birlikte kutluyor. Bu konuda bir açıklama yapan Kocaeli İl Başkanı Adem Koç şunları söyledi: “Kocaeli İl Yönetimini kurmak üzere kurucu arkadaşlarımla birlikte görevlendirildikten sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlamıştık. Vatandaşlarımızın yoğun teveccühü karşısında İl Yönetimine girmek için yapılan hepsi de birbirinden değerli arkadaşlarımızın başvuruları içinden eleme yapmak da oldukça zorlandık. En iyilerin en iyisinden oluşan yönetimimizle de 10 Ağustos’ta resmi kuruluşumuz gerçekleştirmiş ve basın karşısına çıkmış olduk. Ardından da hızla ilçe teşkilâtlarımızı oluşturduk. Bir iki ay içerisinde Kocaeli’nin 12 ilçesinin tamamında ilçe başkanlarımız ve ilçe yönetimlerimizi atadık. Ardından ilçe kongrelerimizi tamamlayarak Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da katıldığı muhteşem bir İl Kongresini gerçekleştirdik.

KOCAELİ DEVA ŞAMPİYON

Bu ziyarette Sayın Genel Başkanımız, Kocaeli DEVA İl Yönetimini ‘Şampiyon’ ilan etti. Şu anda ise üye kayıtlarımız devam ediyor. Ayrıca Mahalle Temsilcilerimizin de çok önemli bir bölümünü atadık. Diğer yandan olası bir baskın seçim için sandık görevlilerini de ilçelerimiz tespit etmeye başladı. İnanıyorum ki, Kocaeli DEVA teşkilâtı ilk seçimde kentte birinci parti olarak çıkmanın haklı gururunu taşıyacak... Bu vesile ile bize desteğini her gün artırarak devam eden kıymetli Kocaelili hemşerilerime teşekkür ediyorum. Nice nice senelere...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.