ULUSAL TURNUVANIN ŞAMPİYONLARI MADALYALARINI HÜRRİYETTEN ALDI

Spor 12.08.2021 - 10:00, Güncelleme: 12.08.2021 - 10:00
 

ULUSAL TURNUVANIN ŞAMPİYONLARI MADALYALARINI HÜRRİYETTEN ALDI

Bu yıl 5.kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Plaj Ragbi Turnuvasında birinci olanlara madalyalarını İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet takdim etti.

7-8 Ağustos tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi ve Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’ın ev sahipliğinde, Ragbi Lig Derneği tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen turnuva Kadıköy Kalamış Sahili’nde gerçekleştirildi. Turnuvaya 6 ülkeden 27 takımın katılırken ödül töreninde yer alan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sporculara madalyalarını takdim ederek başarılarının devamını diledi. TÜM TAKIMLARIN KAZANAN OLDUĞUNU VURGULAMAK İSTİYORUM Turnuvada kadınlar ve erkekler kategorilerinde ilk sırada yer alan Kadıköy Rugby ve Lübnan Lycans Rugby takımlarının madalyalarını takdim eden başkan Hürriyet, mücadele eden tüm takımları tebrik etti. Hürriyet, “Spor yapmak önce bireylerin iyi halini, ardından da toplumsal sağlığın korunmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra sosyalleşmek, başarılı olmak, ait hissetmek, paylaşmak, kazanmak ve kaybetmek gibi çok önemli duyguların gelişmesine vesile oluyor. Yeni yerler görmeye ve farklı kültürleri tanımaya da imkan tanıyor. Bizlere her açıdan iyi gelen sporu ve sporcuları destekliyoruz. Bugün burada şampiyon olan takımları kutluyorum. Ancak tüm takımların kazanan olduğunu da vurgulamak istiyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sporla kalın” dedi. TURNUVADA YER ALAN TAKIMLAR ŞU ŞEKİLDE 300 Ragbi Lig oyuncusunun katıldığı turnuvaya; Türkiye’den Ankara Frigler, (her iki kategoride katıldı) , Ankara Phrygians, Bilgi Badgers, Bosphorus Wolf, Bosphorus Wolf Cubs, Cavirova Rhinos, Eskişehir Aqua Warriors, Eskişehir (her iki kategoride katıldı), Eskişehir Rugby, İstanbul Dragons, İzmir Zaferi, Kadıköy Bulls, Kadıköy Ladies (her iki kategoride), Pax Team (kadın), Pink Beaches, Red Star, The Smurfs takımları katıldı. Bulgaristan’dan Lokomoth Sofia, Galler’den British Lions, İran’dan Sardar, Youtab ve 125 Rey, Karadağ’dan Arsenal Tivant, Lübnan’dan Lycans, Sırbistan’dan Kızılyıldız ve Tatini takımları da turnuvanın yurtdışı katılımcıları oldu.
Bu yıl 5.kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Plaj Ragbi Turnuvasında birinci olanlara madalyalarını İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet takdim etti.

7-8 Ağustos tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi ve Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’ın ev sahipliğinde, Ragbi Lig Derneği tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen turnuva Kadıköy Kalamış Sahili’nde gerçekleştirildi. Turnuvaya 6 ülkeden 27 takımın katılırken ödül töreninde yer alan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sporculara madalyalarını takdim ederek başarılarının devamını diledi.

TÜM TAKIMLARIN KAZANAN OLDUĞUNU VURGULAMAK İSTİYORUM

Turnuvada kadınlar ve erkekler kategorilerinde ilk sırada yer alan Kadıköy Rugby ve Lübnan Lycans Rugby takımlarının madalyalarını takdim eden başkan Hürriyet, mücadele eden tüm takımları tebrik etti. Hürriyet, “Spor yapmak önce bireylerin iyi halini, ardından da toplumsal sağlığın korunmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra sosyalleşmek, başarılı olmak, ait hissetmek, paylaşmak, kazanmak ve kaybetmek gibi çok önemli duyguların gelişmesine vesile oluyor. Yeni yerler görmeye ve farklı kültürleri tanımaya da imkan tanıyor. Bizlere her açıdan iyi gelen sporu ve sporcuları destekliyoruz. Bugün burada şampiyon olan takımları kutluyorum. Ancak tüm takımların kazanan olduğunu da vurgulamak istiyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sporla kalın” dedi.

TURNUVADA YER ALAN TAKIMLAR ŞU ŞEKİLDE

300 Ragbi Lig oyuncusunun katıldığı turnuvaya; Türkiye’den Ankara Frigler, (her iki kategoride katıldı) , Ankara Phrygians, Bilgi Badgers, Bosphorus Wolf, Bosphorus Wolf Cubs, Cavirova Rhinos, Eskişehir Aqua Warriors, Eskişehir (her iki kategoride katıldı), Eskişehir Rugby, İstanbul Dragons, İzmir Zaferi, Kadıköy Bulls, Kadıköy Ladies (her iki kategoride), Pax Team (kadın), Pink Beaches, Red Star, The Smurfs takımları katıldı. Bulgaristan’dan Lokomoth Sofia, Galler’den British Lions, İran’dan Sardar, Youtab ve 125 Rey, Karadağ’dan Arsenal Tivant, Lübnan’dan Lycans, Sırbistan’dan Kızılyıldız ve Tatini takımları da turnuvanın yurtdışı katılımcıları oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.