Kocaeli’nden ‘Cumhur’ birliği

Siyaset 12.08.2021 - 12:19, Güncelleme: 12.08.2021 - 12:19
 

Kocaeli’nden ‘Cumhur’ birliği

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Birlik mesajları veren ikili, 2023 yılında Kocaeli’nde zafer kutlayacaklarını söyledi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, mevkidaşı, yeni atanan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret etti. Ziyaretinde ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘Cumhur İttifakı’nın gücüne dikkat çekti. Ziyarette konuşa AK Partili Ellibeş, “Kocaeli, Türkiye’nin sanayisinin kalbi. Kocaeli, Cumhur İttifakı’nın kalesi. Bu güçlü şehirde başka anlayışa müsaade etmeyiz. Burada yola çıktığınız arkadaşlarla birlikte Allah yardımcınız olsun bizlerde yanınızdayız. Aynı gemideyiz biz. 2023’ün kazasız belasız atlatılması gerekiyor. İktidar sandıktan güçlü çıkmalı” dedi. BİZİM GELECEĞİMİZ GENÇLİKTE Pandemi sürecine de değinen Ellibeş, “Bir yandan da pandemi mücadelesi sürüyor. Aşı karşıtlığını anlamak mümkün değil. Aşıdan başka silah yok. Bizim geleceğimiz gençlikte. Nihayetinde gençler hem kendi hem de ülke menfaatlerinin korunması anlamında safları tutması gerekiyor. Her iki parti liderinin ortaya koyduğu karşılıksız irade bizim yol haritamız. Muhalefet ne kadar çırpınsa da fitne sokamadı araya” ifadelerini kullandı. 2023’TE ZAFERİMİZİ KUTLAYACAĞIZ MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ise ziyaretlerinden ötürü Mehmet Ellibeş’e teşekkür ederek, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Terlemeden bu işlerin olmayacağını biliyoruz. 2023’te inşallah zaferimizi kutlayacağız. Süleyman Demirel’in bir sözü vardır, ‘Siyaset dosta tavsiye edilmez. Ama düşmana bırakılmayacak kadar da önemlidir” açıklamasında bulundu.  Ziyaretin ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a hediye takdim etti.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Birlik mesajları veren ikili, 2023 yılında Kocaeli’nde zafer kutlayacaklarını söyledi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, mevkidaşı, yeni atanan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret etti. Ziyaretinde ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘Cumhur İttifakı’nın gücüne dikkat çekti. Ziyarette konuşa AK Partili Ellibeş, “Kocaeli, Türkiye’nin sanayisinin kalbi. Kocaeli, Cumhur İttifakı’nın kalesi. Bu güçlü şehirde başka anlayışa müsaade etmeyiz. Burada yola çıktığınız arkadaşlarla birlikte Allah yardımcınız olsun bizlerde yanınızdayız. Aynı gemideyiz biz. 2023’ün kazasız belasız atlatılması gerekiyor. İktidar sandıktan güçlü çıkmalı” dedi.

BİZİM GELECEĞİMİZ GENÇLİKTE

Pandemi sürecine de değinen Ellibeş, “Bir yandan da pandemi mücadelesi sürüyor. Aşı karşıtlığını anlamak mümkün değil. Aşıdan başka silah yok. Bizim geleceğimiz gençlikte. Nihayetinde gençler hem kendi hem de ülke menfaatlerinin korunması anlamında safları tutması gerekiyor. Her iki parti liderinin ortaya koyduğu karşılıksız irade bizim yol haritamız. Muhalefet ne kadar çırpınsa da fitne sokamadı araya” ifadelerini kullandı.

2023’TE ZAFERİMİZİ KUTLAYACAĞIZ

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ise ziyaretlerinden ötürü Mehmet Ellibeş’e teşekkür ederek, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Terlemeden bu işlerin olmayacağını biliyoruz. 2023’te inşallah zaferimizi kutlayacağız. Süleyman Demirel’in bir sözü vardır, ‘Siyaset dosta tavsiye edilmez. Ama düşmana bırakılmayacak kadar da önemlidir” açıklamasında bulundu.  Ziyaretin ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.