İtfaiye’den din görevlilerine yangın eğitimi

Kocaeli 14.08.2021 - 11:25, Güncelleme: 14.08.2021 - 11:25
 

İtfaiye’den din görevlilerine yangın eğitimi

İtfaiye’den din görevlilerine yangın eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığınca Kocaeli’de görevli din görevlilerine yangın eğitimi verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Kocaeli Valiliği İl Müftülüğü arasındaki işbirliği ile Kocaeli’de meydana gelebilecek yangınları önleme ve yangınla mücadele için din görevlilerine eğitim verildi. HALK GÜVENLİĞİ ESAS ALINIYOR İlimiz başta olmak üzere ulusal ve uluslararası eğitimlere imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Birimi KOBİTEM tarafından, tüm ilçe müftülüklerindeki din görevlilerimize yönelik seminerler düzenleniyor. Bu seminerler sayesinde, din görevlilerinin yangına yönelik bilgilendirilmesi sağlanarak halka daha etkin bir şekilde ulaşılması hedefleniyor. GENEL YANGIN GÜVENLİĞİ BİLGİLERİ AKTARILIYOR Din görevlilerine bu kapsamda başta Orman Yangınları, Yangın Çıkış Sebepleri, Yangın Önleme Metotları ile Taşınabilir Yangın Söndürücülerin Kullanımı hakkında bilgiler sunuluyor. Evlerde, işyerlerinde ve araçlarda meydana gelebilecek yangınlara yönelik dikkat edilmesi gereken hususlar da bu seminerlerin dahilinde aktarılıyor. DİN GÖREVLİLERİ VATANDAŞLARA ULAŞACAK Din görevlilerimiz, vaaz ve toplantılar başta olmak üzere yangına yönelik önlem ve müdahale konularında kendi çalışma bölgelerinde birebir vatandaşlarımıza bu bilgileri aktaracak. Özellikle yaz aylarında bölgemizde meydana gelen ve gelebilecek olan orman yangınlarına karşı vatandaşlarımızın daha dikkatli olması, güvenlik önlemlerine riayet etmesi, yangın çıkmasına neden olan faktörler, acil durumlarda tek numara olan 112 Acil Yardım Hattına ulaşım sağlanmaları başta olmak üzere birçok konuda nasıl hareket edileceğine dair bilgiler vatandaşlarımıza aktarılacak.  
İtfaiye’den din görevlilerine yangın eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığınca Kocaeli’de görevli din görevlilerine yangın eğitimi verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Kocaeli Valiliği İl Müftülüğü arasındaki işbirliği ile Kocaeli’de meydana gelebilecek yangınları önleme ve yangınla mücadele için din görevlilerine eğitim verildi.

HALK GÜVENLİĞİ ESAS ALINIYOR

İlimiz başta olmak üzere ulusal ve uluslararası eğitimlere imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Birimi KOBİTEM tarafından, tüm ilçe müftülüklerindeki din görevlilerimize yönelik seminerler düzenleniyor. Bu seminerler sayesinde, din görevlilerinin yangına yönelik bilgilendirilmesi sağlanarak halka daha etkin bir şekilde ulaşılması hedefleniyor.

GENEL YANGIN GÜVENLİĞİ BİLGİLERİ AKTARILIYOR

Din görevlilerine bu kapsamda başta Orman Yangınları, Yangın Çıkış Sebepleri, Yangın Önleme Metotları ile Taşınabilir Yangın Söndürücülerin Kullanımı hakkında bilgiler sunuluyor. Evlerde, işyerlerinde ve araçlarda meydana gelebilecek yangınlara yönelik dikkat edilmesi gereken hususlar da bu seminerlerin dahilinde aktarılıyor.

DİN GÖREVLİLERİ VATANDAŞLARA ULAŞACAK

Din görevlilerimiz, vaaz ve toplantılar başta olmak üzere yangına yönelik önlem ve müdahale konularında kendi çalışma bölgelerinde birebir vatandaşlarımıza bu bilgileri aktaracak. Özellikle yaz aylarında bölgemizde meydana gelen ve gelebilecek olan orman yangınlarına karşı vatandaşlarımızın daha dikkatli olması, güvenlik önlemlerine riayet etmesi, yangın çıkmasına neden olan faktörler, acil durumlarda tek numara olan 112 Acil Yardım Hattına ulaşım sağlanmaları başta olmak üzere birçok konuda nasıl hareket edileceğine dair bilgiler vatandaşlarımıza aktarılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.