Kafası taşla ezilen Ayşegül, bitkisel hayatta

Gebze 15.08.2021 - 10:01, Güncelleme: 15.08.2021 - 10:04
 

Kafası taşla ezilen Ayşegül, bitkisel hayatta

AFGANİSTAN UYRUKLU KAÇAK SALDIRMIŞTI

Gebze’de evine giderken kaçak yollarla Türkiye’ye giren bir Afgan'ın saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan 17 yaşındaki Ayşegül’ün sağlık durumuna dair yeni bir gelişme yaşandı. 17 yaşındaki Ayşegül’ün bitkisel hayata girdiği öğrenildi. Gebze’ye bağlı Pelitli köyünde, 17 yaşındaki Ayşegül, Türkiye’ye kaçak yollarla giren Afgan uyruklu bir şahıs tarafından saldırıya uğramış ve başına taşla vurulması sonucunda ağır yaralanmıştı. Uzun süredir hastanede tedavi gören Ayşegül’ün sağlık durumu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 17 yaşındaki Ayşegül’ün bitkisel hayata girdiği öğrenildi. Ayşegül’ün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. AFGAN ŞAHSIN İFADESİNDE ŞOK İTİRAFLAR! Ayşegül’e saldıran Afgan şahıs ifadesinde, alkolün etkisinde olduğunu, takip ettiği genç kızı tenha bir yere gelindiğinde boğazını sıkıp etkisiz hale getirmeye çalıştığını, sesler gelince de bıraktığını, sonra geri dönüp kıyafetlerini giydirdiğini söylemişti. Saldırgan, olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
AFGANİSTAN UYRUKLU KAÇAK SALDIRMIŞTI

Gebze’de evine giderken kaçak yollarla Türkiye’ye giren bir Afgan'ın saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan 17 yaşındaki Ayşegül’ün sağlık durumuna dair yeni bir gelişme yaşandı. 17 yaşındaki Ayşegül’ün bitkisel hayata girdiği öğrenildi.

Gebze’ye bağlı Pelitli köyünde, 17 yaşındaki Ayşegül, Türkiye’ye kaçak yollarla giren Afgan uyruklu bir şahıs tarafından saldırıya uğramış ve başına taşla vurulması sonucunda ağır yaralanmıştı. Uzun süredir hastanede tedavi gören Ayşegül’ün sağlık durumu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 17 yaşındaki Ayşegül’ün bitkisel hayata girdiği öğrenildi. Ayşegül’ün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

AFGAN ŞAHSIN İFADESİNDE ŞOK İTİRAFLAR!

Ayşegül’e saldıran Afgan şahıs ifadesinde, alkolün etkisinde olduğunu, takip ettiği genç kızı tenha bir yere gelindiğinde boğazını sıkıp etkisiz hale getirmeye çalıştığını, sesler gelince de bıraktığını, sonra geri dönüp kıyafetlerini giydirdiğini söylemişti. Saldırgan, olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.