19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Esnaf geçim sıkıntısından, vatandaş pahalılıktan dert yandı

Siyaset 15.08.2021 - 11:36, Güncelleme: 15.08.2021 - 12:15
 

Esnaf geçim sıkıntısından, vatandaş pahalılıktan dert yandı

Deva Partisi teşkilatları Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı Pazar ziyaretleri gerçekleştirdi. Pazar ziyaretleri Gebze Bölgesi’nde de gerçekleştirilirken, vatandaş pahalılıktan, esnaf geçim sıkıntısından dert yandı.

2023 seçimlerine hazırlanan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Türkiye genelinde eş zamanlı pazar ziyareti gerçekleştirdi. Bu kapsamda Deva Partisi Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları, yönetimleri ile birlikte sahaya inerek Pazar ziyaretlerinde bulundu. Üreticinin derdine deva olmak için sahaya inen Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve yönetimi, Tatlıkuyu, Mimarsinan ve Yenikent Semt Pazarlarını ziyaret etti. Pazar ziyaretlerinde, Deva Partisi’nin iktidarında yapılacakları anlatan Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, yarın iktidar olacakmış gibi saha ziyaretlerine devam edeceklerini belirtti. ARTIK YETER ‘Artık yeter’ sloganı ile Çayırova’da pazara inen, esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinleyen Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Bugün Türkiye’nin Devası pazar esnafıyla bir araya geldi. Esnafımız Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Bey’in ekonominin başında olduğu günleri özlemiş. Özlem duyulan günleri hep birlikte inşa edeceğiz. Hem pazarcılarımızın hem de vatandaşlarımızın yeni sloganı; ‘Artık yeter” dedi. AĞUSTOS ORTASINDA PAZAR TEZGÂHLARI EL YAKIYOR Tüm Türkiye’de ve Kocaeli’nde olduğu gibi Dilovası’nda Pazar ziyareti gerçekleştiren Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, “Geçim derdini çözmek için Deva pazarda. Üreticinin de tüketicinin de devası var diyoruz. Ağustos ortasında pazar tezgâhları el yakıyor. İktidar olduğumuzda neyi nasıl yapmamız gerektiği konusunda sıkıntıya düşmemek için sahadayız” dedi. ​
Deva Partisi teşkilatları Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı Pazar ziyaretleri gerçekleştirdi. Pazar ziyaretleri Gebze Bölgesi’nde de gerçekleştirilirken, vatandaş pahalılıktan, esnaf geçim sıkıntısından dert yandı.

2023 seçimlerine hazırlanan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Türkiye genelinde eş zamanlı pazar ziyareti gerçekleştirdi. Bu kapsamda Deva Partisi Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları, yönetimleri ile birlikte sahaya inerek Pazar ziyaretlerinde bulundu. Üreticinin derdine deva olmak için sahaya inen Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve yönetimi, Tatlıkuyu, Mimarsinan ve Yenikent Semt Pazarlarını ziyaret etti. Pazar ziyaretlerinde, Deva Partisi’nin iktidarında yapılacakları anlatan Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, yarın iktidar olacakmış gibi saha ziyaretlerine devam edeceklerini belirtti.

ARTIK YETER

‘Artık yeter’ sloganı ile Çayırova’da pazara inen, esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinleyen Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Bugün Türkiye’nin Devası pazar esnafıyla bir araya geldi. Esnafımız Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Bey’in ekonominin başında olduğu günleri özlemiş. Özlem duyulan günleri hep birlikte inşa edeceğiz. Hem pazarcılarımızın hem de vatandaşlarımızın yeni sloganı; ‘Artık yeter” dedi.

AĞUSTOS ORTASINDA PAZAR TEZGÂHLARI EL YAKIYOR

Tüm Türkiye’de ve Kocaeli’nde olduğu gibi Dilovası’nda Pazar ziyareti gerçekleştiren Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, “Geçim derdini çözmek için Deva pazarda. Üreticinin de tüketicinin de devası var diyoruz. Ağustos ortasında pazar tezgâhları el yakıyor. İktidar olduğumuzda neyi nasıl yapmamız gerektiği konusunda sıkıntıya düşmemek için sahadayız” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.