Ölü sayısı artıyor

Gündem 15.08.2021 - 12:17, Güncelleme: 15.08.2021 - 12:17
 

Ölü sayısı artıyor

SEL BÖLGESİNDEN ACI HABER…

AFAD; Kastamonu, Sinop ve Bartın'da meydana gelen sel felaketi sonrası ölü sayısının 58'e yükseldiğini açıkladı. Sel bölgesinden kahreden haberler gelmeye devam ediyor. Kastamonu, Sinop ve Bartın’da toplam can kaybı sayısı 58’ye yükseldi. AFAD’dan yapılan açıklamada şöyle denildi: Yaşanan sel nedeniyle 58 vatandaşımız (48 Kastamonu, 9 Sinop, 1 Bartın) hayatını kaybetmiştir. 8 vatandaşımızın tedavilerine hastanelerde devam edilmektedir. Dün sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’da açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu sel, bugüne kadar gördüğümüz en ağır tablo. Kayıplar ne kadarsa bunu da açıklayacağız. Kastamonu’da 62, Sinop’ta 15 kayıp ihbarı var” demişti.
SEL BÖLGESİNDEN ACI HABER…

AFAD; Kastamonu, Sinop ve Bartın'da meydana gelen sel felaketi sonrası ölü sayısının 58'e yükseldiğini açıkladı.

Sel bölgesinden kahreden haberler gelmeye devam ediyor. Kastamonu, Sinop ve Bartın’da toplam can kaybı sayısı 58’ye yükseldi. AFAD’dan yapılan açıklamada şöyle denildi: Yaşanan sel nedeniyle 58 vatandaşımız (48 Kastamonu, 9 Sinop, 1 Bartın) hayatını kaybetmiştir. 8 vatandaşımızın tedavilerine hastanelerde devam edilmektedir. Dün sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’da açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu sel, bugüne kadar gördüğümüz en ağır tablo. Kayıplar ne kadarsa bunu da açıklayacağız. Kastamonu’da 62, Sinop’ta 15 kayıp ihbarı var” demişti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.